lauantai 22. maaliskuuta 2014

ramsu koira salapoliisi seikkailee eläkkeellä

Suomessa oli menestys tv:ssä ramsukoira se seikkaili kävi viipurin lasten kodissa ja monissa paikoissa . Eevaliisa Holma-Kinnunen loi Ransu-koiran nukketeatterityöpajassaan Sysmässä vuonna 1978. Koira sai nimensä eläinrakkaana tunnetun pyhimyksen Franciscus Assisilaisen mukaan.
Ransun henkilökohtainen avustaja Pertti Nättilä jäi eläkkeelle 1997, minkä jälkeen Ransua ei juuri ole nähty juontotehtävissä. Sen sijaan se on seikkaillut muun muassa salapoliisina.
Ransu-koira viettää kolmikymppisiä.
KYSYNPÄ?   nyt no  ramsu mitä nyt kuuluu ? No tuolla amerikassa on joku joka meikäläistä matkii kävin ottamassa selvää siellä ei ole presidenttikään ole Amerikassa syntynyt ja puolisonsa sanotaan matkivan mua! Nyt ei toimittaja ymmärrä ? no jaa kyl maar tääl Suomes kuitenkin viel ransu on ransu jottei tarvi siel vielä alkaa ramsun virkaa viemään. PISTÄN NYT LINKIN JOTTA NÄETTE MIKÄ HOUSUISSA OIKEEN PULLOTTAA OLLAANKO SITÄ MIES VAI NAINEN VAI RAMSU VAI MIKÄ SE OIKEEN ON ? RAMSU OTTAA SELVÄÄ NYKYÄÄN ASIOISTA JUSTIIN NIIIN !

MITÄ??????http://2fletchdr222.blogspot.fi/2014/03/barack-and-michelle-have-come-out-of.html LINKKI 

Barack Obama myöntää hän syntyi Keniassa Puhehttp://2fletchdr222.blogspot.fi/2014/03/barack-and-michelle-both-admit-barack.html
 linkki ramsu löysi sieltä Amerikan mailta ?

  no kysympä ramsulta pääsisikö Ramsu ruottiin KUNINKAAKSI ? TAI NORJAN PRESIDENTIKSI ?

RAMSU VASTAA: kyl maar voisin päästäkin ,ai joo siel ei ramsu ole tunnettu, muuten kyllä !

MUTTA EIKÖ RAMSU TIEDÄ ETTÄ PERUSTUSLAKI SANOO PITÄÄ OLLA SEN MAAN KANSALAINEN ?

 RAMSU VASTAA: AI JAA VAI NIIN ! KYL SE VOIS MENNÄ VÄHÄN TIUKAKSI SE JUTTU. NIIN TIETYSTI EI SITÄ VARMAAN, SITTEN PÄÄSE PRESIDENTIKSI TAI KUNINKAAKSI.SE ON SITTEN NIIN SITTE. NO RAMSU TUTKI NY VAAN ONKO EDES OIKEAA SUKUPUOLTA ETTEN MÄÄ KERENNY TUOLLAASIA ERES AJATELLA NIIN JUST! KATTOS RAMSU ON TOSI HUOLISSAAN KU VIRKOIHIN VOI MENNÄ VALEPRESSA NIIN KU VALELÄÄKÄREITÄKIN OLI VIELÄKÖ TOIMITTAJA MUISTAA ?

Toimittajan naapurilta on valehammaslääkäri vienyt hampaat, NAAPURI KERTOI !

 NYT RAMSUSTAHAN ON TULLUT OIKEE PALJASTUSLEHTI MITÄH ONKS NY NIIN ?EI TÄS NÄIN PITÄNY MENNÄ .

TÄYTYY NYT RAMSULTA VIELÄ TARKISTAA MISSÄ RAMSU ON SEIKKAILLUT ?

NO TÄYTYY OLLA SALAPERÄINEN ,TÄYTYY OLLA MATALA PROFIILI ,
TOIMITTAJA VARMAAN YMMÄRTÄÄ! JOO, TERVEISIÄ VAAN SINNE PIKKUKAKKOSEEN TAMPEREELLE.

TOIMITTAJA: JUURI SAI ASSISTENTILTA LEHTI LEIKKEEN JOSSA LUKEE :PS.TOIMITTAJA ON YHTÄMONTA VUOTTA KUIN ON BLOGIN JÄRJESTYSNRO NYT!

ONGELMA EI OLE PAHUUDEN PALJOUS VAAN HYVYYDEN HILJAISUUS !

ps.koin 27.3.2014 helsingissä tulen hakaniemestä ajan raitiovaunua kännykkä päällä, yläpuolelle ajaa helikopteri alan sammuttamaan kännykkää, tapahtui nyt linja oli nro 6 ja tulin n pitkältä sillalla ja tulen liikenneympyrän kohdalle ja joudun odottamaan niin silloin porukka katsoi hiukan ylös siinä se pyöri yläpuolella ja tajusin ei kännykkä kannata olla päällä aina voidaan paikallistaa. TÄMÄ oli 2 kerta 2013 syksy 1 kerta) Askolassa syrjässä asumme naapuri sanoi ja ihmetteli miksi helikopteri pyörii meidän talojen yläpuolella  pistän NWO HAVAINTOJA LINKIN SAMANKALTAINEN tapahtuma meillä. En olisi laittanut tätä ellei tuota Askolan pyörimistä olisi ollut , kävi mielessä , noin nopeasti saatais pois mihin menisit? PS. olen kuullut että on vanha kännykkämalli eräs jota ei voi seurata varmaan lopunajanmalli!

Psykologista sodankäyntiä Suomessa helikoptereilla targetoituja toisinajattelijoita vastaan

KESKIVIIKKONA, MAALISKUUTA 26, 2014


Jesse Venturan dokumentit tästä linkistä, Suomessa näkyi hulluihin aikoihin yöllä monet eivät edes ole kuulleet miehestä.
http://www.trutv.com/shows/conspiracy-theory/index.html


yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä ! 

Ei kommentteja: