lauantai 1. maaliskuuta 2014

NOOA ! KAUNISTA OLI JUMALAN KATSOA ! NOOA OLI KUNNON MIES ! KUVASSA MAHTAVA ARKIN ANKKURI !


       TERVEMENOA TUTUSTUMAAN NOOAN ARKKIIN JOS KIINNOSTAA !!
TURKKI JA ARARAT.....JUMALAN IHMEET...VASTAANSANOJAT HÄVETKÖÖT...
MISTÄ KAIKKI ALKOI TURKIN SOTILASKONEET TEKIVÄT 60 LUVULLA LENTOJA ALUEEN YLI HE NÄKIVÄT KUVASIVAT !  OLEN TÄSTÄ TIENNYT JO LIIAN PITKÄÄN PITÄÄ OLLA METELIÄ USKOVIEN TAHOLTA, RAAMATTU ON KUULKAA TOTTA !! MIKSI PITI KAIKKI TUHOTA ETKÖ ENÄÄ MUISTA ! MUISTA MITEN ALUSSA ENKELIT KAPINOI JUMALAA VASTAAN MITÄ SITTEN TAPAHTUI HEIDÄT HEITETTIIN TÄNNE !  IHMISEN JOUDUTTUA ULOS PARATIISISTA OLI JUMALAN POJIKSI KUTSUTTIIN NOITA ENT. JUMALAN ENKELEITÄ HE HALUSIVAT KAPINAA JA JUMALAN LUPAUSTEN MURTUMISTA MITEN ?
TÄHÄN ILOSANOMA NAISILLE ! LUULETTEKO ETTÄ RAAMATTU ON VAIN MIESTEN KIRJA ! OLET VÄÄRÄSSÄ RAAMATUN 1 LUPAUS ANNETTIIN NAISELLE !! VOIKO MIES SYNNYTTÄÄ ? EI VOI !

 MUISTA JUMALAN LUPAUS NAISEN PITI SYNNYTTÄÄ HENKILÖ JOKA RIKKIPOLKISI KÄÄRMEEN PÄÄN ! ENSIKSI HE HIMOSIVAT IHMISTEN TYTTÄRIÄ YHTYIVÄT IHMISIIN SYNTYI JÄTTILÄISIÄ ! MIKSI TÄSTÄKIN
 VAIETAAN ? MENEEKÖ EVOLUUTIO PILALLE ? ETTÄ OLI JÄTTIKOKOISIA IHMISIÄ ? TULI JÄTTILÄISIÄ MAANPÄÄLLE IHMISTEN sydämen AJATUKSET JA TAIPUMUKSET OLIVAT VAIN PAHAT. JUMALA TULI TODELLA SURULLISEKSI ONNEKSI NOOA VAELSI JUMALAN YHTEYDESSÄ !!! PISTÄN JÄTTILÄISISTÄ JÄLLEEN YOUTUBE JUTTU TODISTEITA KYLLÄ MUISTAT GOLJATIN JOTA VASTAAN DAAVID TAISTELI YLI 3-4 METRIÄ KORKEE MIES. NÄMÄ OLI NIITÄ ! 
http://www.youtube.com/watch?v=oUYAPOzu3Vw vain 1min pikaopus !
mielenkiintoista oli sekin että työkaveri väitti armeijassa Suomessa olleen miehen jolla oli 6 varvasta molemmissa jaloissa saimmeko siis jo geenin , muinaisilta enkeleiltä ! Jättiläisistä ! tiesitkö , että heti kun Ihmisten tyttäriin alettiin kajota JUMALA SANOI IHMISEN IKÄ OLKOON ENINT.120  VUOTTA oltiin jo pois paratiisista (1 mooses 6 luku 1-3 luku) siinä syy miksi emme elä enää pidempään, tietysti ihmisiä suojasi paratiisissa vesi auringon ja ilmankehän yläpuolella oli vesikerros joka suodatti ultraviolettisäteilyä ja teki paratiisista paratiisin myös kasveille ! mutta silti JUMALA antoi henkilöiden elää pidempään vedenpaisumuksen jälkeen jotta ihmissuku saatiin uudelleen istutettua ! Ilmeisesti nuo jättiläisgeenit ovat edelleenkin ihmisissä Goljattia vastaan tapeltiin vedenpaisumuksen jälkeen !Entäpä onko vielä yhtymisiä enkelien ja ihmisten välillä jolloin voisi syntyä jotain yhtä pahaa en uskalla varmaksi sanoa, mutta raamattu sanoo niinkuin on nooan päivinä niin on ihmisen pojan tullessa.Luonnottomuuksia kyllä on ja epäjumalanpalvontaa , ihmisuhreja ja saatanan palvontaa siinäpä riittävästi niin pahaa etten osaa edes kuvailla etkö sinä valitse JUMALAN PUOLTA TEE NIIN.
 JUMALA PÄÄTTI ! MAA TURMELTUI TULI TÄYTEEN VÄKIVALTAA, KAIKKI LIHA OLI TURMELLUT VAELLUKSENSA (MITÄ NE SILLOIN SANOI ,EI SITÄ NYKYÄÄN TARVI JUMALAAN USKOA ! VARMAAN SAMAA KUIN NYKYISIN ! TURMELLUT VAELLUKSENSA SIIS EI OLE SAMA MITEN ELÄT !! KOSKEE AINA VAIKKA OLISI MIKÄ VUOSITUHAT JOS JUMALA KERRAN ON YLIPÄÄLLIKKÖ ,TARVII MENNÄ SEN MUKAAN ! ONKO SELVÄ ! SELVÄ ON HERRA KAPTEENI ! TEE ARKKI GOOFER PUUSTA ! VARMAAN ERIKOISIN KÄSKY MITÄ ON OLLUT KELLEKKÄÄN ! TÄHÄN SOPII MINUSTA NYT LAULU HEI PÄÄTTÄNÝT OLEN SEURATA HERRAA OKAY !!! MIETI NOOAA RAKENNUSTÖISSÄ LAULOI TÄMÄNKALTAISTA LAULUA ! siihen aikaan ei JEESUS OLLUT SYNTYNYT MUTTA HERRA OLI AIKOJEN ALUSTA LÄSNÄ JOTEN HERRAA SEURASI NOOAKIN !
http://africangospellyrics.wordpress.com/category/congo/kikongo/ 2,43 MINUUTIN LAULU !

NOOAN ARKISTA !
http://www.youtube.com/watch?v=a_wIKiOgk10
nooan arkin video lyhyt jotta jaksat katsoa !  3.12 minuuttia suuremmoista nähtävää
Pistän toisenkin vaikka siinä on koraania en väheksy nyt koska kysymys on NOOAN ARKISTA ETTÄ SE ON TOTTA JOTTA MUSLIMITKIN TIETÄÄ VAIKKA OPETUS koraania uskon raamattuun silti
 MUTTA TÄTÄ EI SAA PIMITTÄÄ KELTÄÄN ! EI MUSLIMILTA JOTEN JOS HE MUUTEN EIVÄT KATSOISI EHKÄPÄ TÄMÄ TEKEE LUVALLISEKSI ? KATSOA !

NOAH'S ARK HAS BEEN FOUND!!! (with documents)YLI 8Min

muslims and korans and nooah boat here !http://www.youtube.com/watch?v=jjRifyoupHE



Nooan Arkille pyrkiville antaisin muutamia matkaohjeita. Koillismaakunnan hallintokaupunkiin Erzurumiin pääsee lentäen sekä Istanbulista että Ankarasta. Sieltä matkaa voi jatkaa joko linja-autolla, taksilla tai vuokra-autolla. Matka Erzurumista Dogubeyazitiin kestää linja-autolla 4-5 tuntia. Dogubeyazitissä on yli 30 000 asukasta ja sieltä löytyy hyviä hotelleja kuten ARARAT tai "SIM-ER". "SIM-ER" hotellin puhelinnumero on 1601-2254 ja telex 74 258. "SIM-ER" hotellista saa englantia puhuvan oppaan Nooan Arkille. Muillakin hotelleilla on vastaava opaspalvelu. Kaupungin lähellä ja ympäristössä on useita muitakin historiallisia turistikohteita joihin kannattaa tutustua. Tarkempia tietoja saa Turkin Helsingissä olevan suurlähetystön turistitoimistosta. HYVÄÄ MATKAA.

Nooan Arkki on noin 400 metrin päässä Uzengil-nimisestä kylästä Mahser-nimisen vuoren rinteellä. Sijaintipaikan koordinaatit ovat 39 26' N ja 44 15' E. Seudulla on ajoittain ollut levotonta siellä asuvia kurdeja vastaan käytyjen taistelujen tähden. Talvella sillä korkeudella on kylmää, tuulista ja lumista joten turistit voivat vierailla paikalla käytännössä vain lämpimänä vuodenaikana.

Nooan Arkki löydettiin paikasta joka on on maanteitse viisitoista kilometriä etelään pienestä Dogubeyazit - nimisestä kaupungista. Löytöpaikalla Nooan Arkin hylky on näkyvissä 1920 metrin korkeudella meren pinnasta. Arkki on pohjois-etelä suunnassa ja kohoaa 4-6 metriä ympäristönsä yläpuolelle. Sen keula osoittaa kohti pohjoista ja länsilaita on osittain murskaantunut sisäänpäin hylyn työnnyttyä maanvyöryssä kiveä vasten.


Nooan arkki on löytynyt. Miksi ne pitää meidät In The Dark?

13 joulukuu 2013
Kirjoittanut Dan Eden ViewZone
Olen usein hämmästynyt meidän tietämättömyys historiasta. Tavalliset ihmiset janoavat tätä tietoa, mutta vastaavat organisaatiot levittämään nämä tosiasiat näyttävät agenda pitää meitä pimeässä.Tämä on erityisen totta, kun se tulee meidän vanha ihmiskunnan historiassa.
En pidä teitä jännityksessä tämän artikkelin: Nooan arkki on löytynyt. Se on todellista. Minä kuvaan näyttöä yksityiskohtaisesti ja päättyvät historiallisia ja uskonnollisia vaikutuksia.
Miten se on havaittu
Vuonna 1959 Turkin armeija kapteeni Llhan Durupinar löysi epätavallinen muoto tutkitaan suuria ilmakuvia maansa. Sileä muoto, suurempi kuin jalkapallokenttä, erottui karkea ja kallioinen maasto korkeudessa 6300 metriä lähellä Turkin rajaa Iranin kanssa.
Noahs Ark löytyi
Kuva: http://www.viewzone.com/noahx.html
Kapteeni Durupinar tunsi Raamatun kuvauksia Ark ja sen yhdessä Ararat Turkissa, mutta hän oli haluton hypätä mitään johtopäätöksiä. Alue oli hyvin etäinen, mutta se oli asuttu pieniä kyliä. Ei edellisten kertomusten esine tätä outoa on tehty ennen. Joten hän toimitti valokuvaus negatiivisesta kuuluisa ilmakuvien asiantuntija nimeltään Dr. Brandenburger, Ohio State University.
Brandenburger oli vastuussa löytämässä Kuuban ohjustukikohtien aikana Kennedyn aikakauden tiedustelu kuvia, ja sen jälkeen huolellisesti tutkimalla valokuvan, hän totesi: "En epäile ollenkaan, että tämä esine on laiva. Vuonna koko urani, en ole koskaan nähnyt esine tällä tavoin stereo kuva. "
Noahs Ark löytyi
Kuva: http://www.viewzone.com/noahx.html
Vuonna 1960 kuva [ edellä ] julkaistiin Life-lehdessä otsikolla  Noahs Ark?  Samana vuonna joukko amerikkalaisia ​​mukana kapteeni Durupinar sivustoon päivän ja puoli. He odottivat löytää esineitä pinnalla tai jotain, joka olisi kiistatta liittyy aluksen jonkinlaista. He tekivät joitakin kaivaminen alueella, mutta en löytänyt mitään ratkaisevia, ja ilmoitti innolla maailmalle, että se näytti olevan luonnollinen muodostumista.
Suurin osa globaalin median kääntyi pois löytää ja siitä tuli ei-tarina.
Vuonna 1977 Ron Wyatt vieraillut sivuilla. Hankkiminen virallisen luvan, Ron ja muut suoritettu perusteellisempi tutkimus aikana useita vuosia. He käyttivät metalli paljastavat tutkimukset pinnan tutka skannaa ja kemiallinen analyysi - todellinen tiede - ja niiden tulokset olivat hätkähdyttäviä. Todisteet oli kiistaton. Tämä oli Nooan arkki.
Visual Evidence
Ensimmäinen osa kyselyyn oli tutkia kohteen ja ottaa sen mittauksia. Muoto näytti laivan runkoon.Toinen pää on todettu kuten odottaa keulasta [ alla: D ] ja vastakkainen pää on tylppä kuin perä.Etäisyys keulasta perään oli 515 jalkaa, tai tasan 300 Egyptin kyynärää. Keskimääräinen leveys oli 50 kyynärää. Nämä olivat tarkat mitat mainitaan Raamatussa.
Noahs Ark löytyi
Kuva: http://www.viewzone.com/noahx.html
Oikealle puolelle (oikealla) veneen perässä oli neljä pystysuoraa pullistuu ulkonevat mutaa [ B ], säännöllisin väliajoin, että määritettiin olevan "kylkiluut" rungon [ katso alla ]. Vastapäätä näitä, paapuurin puolella, yksi kylkiluu [ ] työntyy mutaa. Voit nähdä sen kaareva muoto hyvin selvästi. Sen ympärillä ovat enemmän kylkiluita ja edelleen pääosin haudattu mutaa, mutta näkyvissä kun tarkastelu.
Muista, että tämä esine, jos se on Ark, on erittäin vanha. Puuta on kivettynyt. Orgaaninen aines on korvattu mineraaleja maasta. Vain muotoja ja jälkiä alkuperäisen puun jäljellä. Ehkä tästä syystä retkikunta vuonna 1960 oli pettynyt. Odottivat löytää ja hakemiseen istukat puuta, kauan sitten heikentynyt.
Noahs Ark löytyi
Kuva: http://www.viewzone.com/noahx.html
Alkaen objektin sijainnin keskellä ilmeinen mutaa virtaus, on selvää, että esine, liukui alas yli kilometrin päässä alkuperäisestä sijainnista. Geologit uskovat, se oli alun perin yli 1000 metriä korkeammalla vuorella ja koteloitu kuori kovetettua mutaa. He ajattelevat, että maanjäristys 1948 säröillä muta kuori ja paljasti rakenne. Tämä vahvistaa tarinoita ympäröivästä kyläläiset, jotka kertovat sen "äkillinen ilmaantuminen" aikoihin.
Noahs Ark löytyi
Kuva: http://www.viewzone.com/noahx.html
Raamatun kuvauksia Ark kuvata sitä ottaa peräti kuusi tasoa. Oletettu muoto Ark näyttää sopusoinnussa pullistuma [ C ] keskellä esine. Itse asiassa, kuten tulemme pian oppia, tutka skannaa rakenteen mukaan tämä pullistuma on romahtanut roskat näistä tasoista.
Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat Ark olevan suorakaiteen, että koskee vain alkuun kannet. Tyylikäs runkomuotoa on tarpeen, jotta valtava laiva pysyy vakaana vedessä ja hengissä valtava aaltoja.
Maatutka
Ihmissilmä tarvitsee nähdä heijastuneen valon tunnistaa kohteen. Visualisoida mitä vielä maan alla, tutkijat käyttävät mikroaallot, joka voi tunkeutua maahan ja kimpoaa takaisin osuessaan jotain kiinteää.Tätä tekniikkaa käytetään yleisesti paikantaa öljyä ja muita mineraaleja. Called Maatutka (GPR), laite meille valmistettu antenni, joka lähettää sitten kuuntelee saada "echo" ja tulostaa tuloksen paperille.Viive ja vahvuus kaikusignaalilta kertovat geologit kuinka vahvoja ja missä syvyydessä esineet ovat maan alla.
Noahs Ark löytyi
Kuva: http://www.viewzone.com/noahx.html
Geologiryhmä ei skannata koko kohde. Sen sijaan he viitoittanut linjat ylittäneiden objekti keltainen nauha. Sitten he raahasivat antenni (noin kokoa ruohonleikkurin) viivojen yli ja katseli lähtö paperille tallentimen. Kun he saivat vahvan "hitti" - tarkoittaen siellä oli jotain kiinteää alla - ne tallentaa nauhalta [ edellä ]. Myöhemmin, kun he tekivät kartta esine, teippiä ja sijainti "osumia" he tajusivat, että siellä oli todellakin rakenteen alla mutaa.
"Tämä data ei edusta luonnollinen geologia. Nämä ovat ihmisen tekemät rakennelmat. Nämä heijastukset ilmaantuu liian määräajoin ... liian määräajoin olevan satunnaisia, että tyyppi luonnon tahtiin." - Ron Wyatt SIR Imaging joukkue
Noahs Ark löytyi
Kuva: http://www.viewzone.com/noahx.html
Tutka tölkit paljasti tämän rakenteen [ edellä ] mudan alla. Symmetria ja looginen sijoittelu näistä esineistä osoittaa, että tämä on yksiselitteisesti ihmisen tekemä rakennelma, todennäköisesti Nooan arkki.
Esineitä Haettu Ark
Käyttämällä GPR, Ron Wyatt löysi avoimen ontelon oikealle puolelle. Hän käytti improvisoitua pora tehdä ydinnäyte sisälle onteloon ja nostettavaksi useita erittäin mielenkiintoisia esineitä. Alla näet esineitä jotka lähetettiin laboratoriotutkimuksiin. Vasemmalla on kairausreikä [ katso alla ], jonka jälkeen mitä osoittautui kivettynyt lanta, niin kivettynyt luusta ja lopuksi pala kissa hiukset.
Noahs Ark löytyi
Kuva: http://www.viewzone.com/noahx.html
Ehkä merkittävin löytö Ark itse on pala kivettynyt puu. Kun tämä havaittiin ensin se näytti olevan suuri palkki. Mutta lähemmin tarkasteltuna se on oikeastaan ​​kolme kappaletta lankku, jotka on laminoitu yhteen jonkinlainen orgaanisen liimaa! Tämä on samaa tekniikkaa käytetään nykyaikaisia ​​vaneria.Laminointi tekee koko puun lujuus on paljon suurempi kuin yhteenlaskettu vahvuus kappaletta. Tämä viittaa tiedon rakentamisen paljon laajemmalle kuin voimme tiennyt olevan olemassa antiikin maailmassa.
Noahs Ark löytyi
Testit Galbraith Labs Knoxville, Tennessee, osoitti näytettä, joka sisältää yli 0,7% orgaanista hiiltä, ​​sopusoinnussa kivettyneet puuta. Näyte oli kerran elävän aineen. Kuva: http://www.viewzone.com/noahx.html
Tarkastelu paljastaa liimaa oozed alkaen kerroksista. Ulkopuolelta, puun näyttää on päällystetty bitumilla.
Vielä yllättävämpää oli laboratoriotutkimukset joka ei ainoastaan ​​osoitti, että kivettynyt puu sisälsi hiiltä (osoittautumassa se ​​oli kerran puuta), mutta siellä oli rautanauloilla [ ylhäällä oikealla ] upotettu puu!
Haluamme kuvitella, että ihmiskunta kehittynyt siisti järjestyksessä aikakausia, joista jokainen on nimetty tekniikka, joka löydettiin. Meillä on kivikauden (jossa ihminen kehittyi nuolet ja kivi työkalut), pronssikaudella (jossa metallit ja kuumennettiin tehdä työkaluja ja esineet) ja lopuksi rautakaudella (jossa rauta ja teräs esineitä tehtiin kuumentamalla rautamalmia ja lisäämällä muu materiaali - kuten hiili - vahvistaa sitä). Iron Age sijoitetaan yleensä 1200-1000 eKr., mutta meillä on rautanauloilla käytetään tällä erittäin vanha rakennus
Mutta odota ... siellä on enemmän!
Yllättävin löytö löydettiin herkkäihoisille metallinpaljastimet. Joukkue sijaitsee useita vahvoja "osumia", että kun kaivettu, paljasti suuren levyn muotoinen niitit. Yksinkertaisista havainto metalli oli mahdollista nähdä, missä niitti oli kädenvääntöä jälkeen työnnetään reiän [ alla ].
Noahs Ark löytyi
Kuva: http://www.viewzone.com/noahx.html
Jos niitit käytetään antiikin rakenne ei sinuun vaikutuksen, tämä varmasti.
Analyysi metallia käytetään tekemään niitit osoitti, että ne olivat yhdistelmä rautaa (8,38%), alumiinia (8,35%) ja titaani (1,59%). Muista nämä hivenainemetallit ovat säilyneet jäykistyminen ja niin ei käy ilmi tarkka sisältö alkuperäistä materiaalia. (Ks.  kertomus Galbraith Labs )
Tiedämme alumiinia sisällytetty metallinen seos, koska se ei ole metallisessa muodossa luonnossa.Tämä merkitsee erittäin kehittynyttä osaamista metallurgia ja tekniikan. Ominaisuudet rauta-alumiini on tutkittu  Venäjän kemiallisten Bulletin  (2005) ja osoittavat, että tämän seoksen muodostaa ohut alumiinioksidia joka suojaa materiaalia ruostetta ja korroosiota. Lisäksi titaania antaisi lisävoimaa.Tämä näytti toimivan. Niitit ovat selvinneet antiikista!
Ympäröivät alueet
Useat kilometrin päässä sijainnista Ark, valtava kiviä löydettiin, jotkut pystyssä taas toiset makaamaan.Nämä kivet, punnitus monta tonnia, on reikiä veistetty niihin. Tutkijat ovat todenneet, että he olivat ankkurit ja reiät olisi ollut niiden kiinnittämisestä aluksen hamppu köyttä.
Noahs Ark löytyi
Kuva: http://www.viewzone.com/noahx.html
Usein nämä kivet on ristejä veistetty niihin, vuosisatoja sitten, kun pyhiinvaeltajat teki matkan vierailla Ark Kyllä, Ark oli tunnettu keskiajalla ja jopa ennen. Ja sen sijainti on kirjattu monia historiallisia asiakirjoja.
"Ja arkki pysähtyi seitsemäntenä kuukautena, seitsemäntenätoista päivä, kun Araratin vuorille. Ja vedet laskivat jatkuvasti, kunnes kymmenennessä kuussa: kymmenennessä kuussa, ensimmäisenä päivänä kuukauden, olivat topit vuorille nähnyt. " - Genesis 8:4-5
Gilgamesh Epic (650 eKr.) antaa Mt. Nisir laskeutumispaikaksi of Ark paikallinen nimi kaupunki, jossa Ark todettiin on Nasar.
Annals of Ashurnasurpal II Assyrian (833-859 eKr.) asettaa sen eteläpuolella Zab joen (oikea).
Teofilus Antiokian (115-185 jKr) sanoi Ark näkyi hänen päivä Arabian vuorille. Myöhemmin kirkkoisät myös mainita Ark vasta puolivälissä 7.-luvulla.
Vuonna 13. vuosisadalla, Willam, matkailija, totesi ensimmäistä kertaa, että Mt. Masis oli Ark sijainti (nykypäivän Mt. Ararat).
Ptolemaios Geographia (1548) mainitsee vuoristossa Armenian purkamispaikasta. Joten ei matkustava Nicolas de Nicolay (1558).
Pyhiinvaeltajia sivuston keräisi palasia kivettynyt puu, joka käytettäisiin hurmaa torjua pahaa. Kun he kohtasivat ankkurit, heillä ei ollut epäilystäkään niiden yhdessä Ark He usein veistetty yksi iso risti edustaa Noah ja pienemmät ristit edustavat hänen perheensä.
Noahs Ark löytyi
Kuva: http://www.viewzone.com/noahx.html
Valtava ankkurit olisi keskeytetty kölin aluksen. Tämä oli yleinen käytäntö antiikin merenkulkijat vakauttaa raskas laiva ja varmistaa, että keula osoittaa aina on-tulossa aaltoja. "Top heavy" laiva, kuten Ark, voidaan helposti kaatui aalto lähestyy sivulta. Tämä on jälleen uusi todiste siitä, että Nooan arkki oli todellisuutta ja että se on todellakin todettu Turkissa.
Lähde / By Dan Eden
facebook osaketwitterissä jaa




Noah's Ark Found in Turkey? Revealing God's Treasure Documen N 35 MINUUTTIA KESTO


TÄSSÄ ON 12 MIN KOHDALLA TULEE ENSIUUTISIA AMERIKASSA V 1985 ARKISTA.KYLLÄ TÄMÄ ON LOPUN AJANMERKKI MYÖS ETTÄ JUMALA ON A .SÄÄSTÄNYT TODISTUKSEN MAILMALLE MUTTA HE EIVÄT VÄLITÄ TÄSTÄKÄÄN  B. RAAMATTU SANOON NIINKUIN ON NOOAN PÄIVÄNÄ NIIN ON OLEVA IHMISEN POJAN TULLESSA KUN TÄMÄ ON NÄIN KAUAN OLLUT PIILOSSA JA KUIN YHT ÄKKIÄ TULLUT ESILLE ON SIINÄ OUTOUTTA MIKSI ? SIKSI ETTÄ ME ELÄMME PÄIVIÄ JOTKA OVAT AJALLISESTI SELLAISIA JOSSA KRISTUKSEN PALUU VOI TAPAHTUA MINÄ HETKENÄ HYVÄNSÄ.
niinkuin nooan päivinä 37 minuuttia englantia

As in the Days of Noah - The Complete Movie



Turkki - Tämä oli Your Life

http://www.chick.com/reading/tracts/0872/0872_01.asp

Englanti - Onko Jumala Like You?
http://www.chick.com/reading/tracts/1058/1058_01.asp

KAIKKI IHMISET JA ELÄIMET KUOLIVAT AINOASTAAN 8
IHMISTÄ NOOA HÄNEN VAIMO SEEM HAAM JA JAAFET NÄITÄ IHMISISTÄ POLVEUTUU KAIKKI MAILMAN NYKYINEN VÄESTÖ ! siis AADAM-seet- enos-keenan-mahalalel-jered-hanok-metuselah-lemek-NOOA
Kain kuoli kaikki liha kuoli kun arkki pysähtyi 8 ihmisellä ALKOI uusi alku.
vanhin                keskimmäinen          nuorin
seem-         jaafet             haam  mailman kansat nyt !
arpaksad   ja hänellä 4 veljeä eelam, assur, luud ja aram
(2vuottaveden-
paisumukmuksen               haamin pojat     KUUS,MISRAIM,PUUT,KANAAN 
jälkeen)
Selah   JAAFETIN= GOOMER,MAAGOG ,MAADAI,MESEK,TIIRAS, näistä 
eeber-   erkanevan saarten ja rannikoiden kansat maihinsa, kukin kielensä ,
peleg     ja heimonsa ja kansallisuutensa mukaan.
reu-
serug-
naahor-
terah-
ABRAM

Entäpä HAAMIN POJAN KUUSIN POJAT SEBA,HAVILA,SABTA , RAEMA, SABTEKA SYNTYI KUUSILLE MYÖS NIMROD JONKA VALTAKUNTAAN KUULUI BAABEL, EREK,AKKAD KALDEA SINEARIN MAA RAKENSI NIINIVEN JA KELAHIN.

HAAMIN POJAN MISRAMIN JÄLKELÄISET LUUDILAISET,ANAMILAISET,LEHAVILAISET,NAFTUHILAISET,PATRULILAISET,KASLUHILAISET JOISTA FILISTEALAISET ON LÄHTENEET JA KAFTORILAISET.

HAAMIN POIKA KANAANIN POJAN JÄKELÄISET SIIDON,HEET, JEBUSILAISET,AMORILAISET,GIRGASILAISET,HIVVILÄISET,ARKILAISET,SIINILÄISET,ARVADILAISET,SEMARILAISET JA HAMATILAISET,MYÖHEMMIN KANAANILAISET HEIMOT HAJAANTUIVAT.KANAANIN ALUE ULOTTUI SIIDONISTA,GERARIIN GAZAAN ASTI SEKÄ SODOMAAN GOMORRAAN ASTI ADMAAN SEBOIMIIN PÄIN LESAAN ASTI.



THIS IS NEW!    ARK   IN HOLLAND  TÄMÄ ON UUSI ARKKI HOLLANNISSA KATSO SAMAA KOKO LUOKKAA !! why ? read?

http://henrysumuvuori.blogspot.fi/2015/01/mielipiteita-seuraamalla-hukutaan-ja.html


Nooan arkki on rakennettu ruotsalaisesta männystä.







LINKIT OVAT ETSITTY INTERNETISTÄ EN OLE VASTUUSSA NIIDEN SISÄLLÖSTÄ

Ei kommentteja: