lauantai 29. maaliskuuta 2014

ARABIAN TV ,PERSIAN TV, TURKIN TV , URDUN TV, HEBREANTV JA USKO TV JA SUOMALAISIA JUTTUJA MYÖS


ZindagiTV.comhttp://www.zindagitv.com/


FCNNhttp://www.sama.tv/           http://www.elkarouz.com/    http://hayat.tv/


KANAL HAYAThttp://kanalhayat.tv/

http://www.yeshuachai.tv/

29.3.2014
HERÄÄN AAMULLA ENNEN KELLO 6 POIKKEUKSELLISEN AIKAISIN KUUNTELEN TOMMY LILJAA  RUOTSALAINEN


http://pastortommys.blogspot.fi/ TOMMY LILJA BLOKI ON TÄSSÄ TUTUSTU
VAIKKA SUOMALAINEN NIMI ! KOKOUSTA LAPUALLA !
VAIMOLLE TULEE HÄNEN INFO ! MAHTAVAA ! JUMALAN LAPSI, VALTAVIA KOKOUKSIA
ERI MAISSAhttp://www.tv7.fi/vod/player/?program=23595 MUKANA ON PONTUS J.BACKIN KIRJAN JULKISTAMISTILAISUUS MIES JOKA HUUMEISTA JA ALKOHOLISTA PITÄS JO OLLA HAUDASSA ELLEI ... ELLEI MITÄ... KATSO JA HÄMMÄSTY...


 MUUTAKIN MM. LEMBA HEIMON VAELLUKSIA ETELÄ-AFRIKKAAN USKON HEIDÄN OLEVAN JUUTALAISIA KADONNEITA HEIMOJA !

Digging For The Truth - The Lost Tribe of Israel

https://www.youtube.com/watch?v=WgUSdzdROkQ HEIDÄN VAELLUS SIELTÄ ASSYRIASTA YEMENIIN JOKEA SEURATEN ZIMBAVEEN JA EDELLEEN ETELÄ-AFRIKKAAN. LÖYTYY GENETIIKASTA MUSIIKISTA YM. SITTEN MIELENKIINTOISIA MITEN HE OVAT RAKENNELLEET KIVISTÄ RAKENNELMIÄ VAIKKA RAKENTELUT TULI ESILLE JA NE , EI TULLUT YHTEYS KIVIRAKENTAMISEN JA EGYPTIN VÄLILLE SIELLÄHÄN SITÄ LADOTTIIN JA HALLITTIIN NIIDEN RAKENTELU , NÄIN SIINÄ YHTEYTTÄ JOTA EI MAINITTU 45 MIN DOKUMENTTI ! 


 EN OLE MISSÄÄN TEKEMISISSÄ OLLUT SEPPO PEHKOSEN CITYKIRKKOON,  SITTEN VUODEN VAIHTEEN KOKOUKSEN JA JOSTAIN SYYSTÄ JUMALAN HENKI VAIKUTTAA AVAAN HAROLD EATMANIN SIVU JA KUN ETSIN, LÖYDÄN JÄLLEEN KOKOUKSEN JOKA ON AVOIN KAIKILLE ! 
AJATTELE ! EN OLE MONESTI KÄYNYT SILTI NÄIN JÄLLEEN ... 
KÄY TÄNÄÄN ON MIESTEN ILTA MYÖS PORVOON HELLUNTAISEURAKUNNASSA KATSO JA MENE, MENISINKÖ ILLAKSI PROFEETTAKOULUN PITÄJÄÄ KUULEMAAN..

miestenpaiva_29.3.porvoo.jpg
MIESTEN PÄIVÄ OLE HYVÄ JA KÄY KUULEMASSA PITÄJÄ  ON JYRKI PALMI KELLO 12 ALKAEN LOUNAS...





















JA ILLALLA HELSINGISSÄ ON KAIKILLE AVOIN KOKOUS !!!
Annons
Profeetta Harold Eatmon la 29.3. klo 19
There are no translations available.

Profeetta Harold Eatmonin kaikille avoin kokous la 29.3. klo 19
Ovet avataan klo 18
Paikka: Hotelli Arthurin juhlasali, Vuorikatu 17, Helsinki

(ei ennakko-ilmoittautumista)
Lämpimästi tervetuloa!
 http://www.cityseurakunta.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=572%3Aprofeetta-harold-eatmon-la-293-klo-19&catid=4%3Aajankohtaista&Itemid=21&lang=sv



TÄMÄ EI OLE KANNANOTTO, ETTEIKÖ MUUALLE KRISTILLISIIN PAIKKOIHIN VOI MENNÄ SAA MENNÄ ,NÄIN VAIN PISTÄN KUN TULI TAAS JOHDATUS ASUN ITSE MAASEUDULLA !
JUMALA SIUNAA NYT TÄNÄÄN ,SUOMEA RUKOILKAAMME TÄNÄÄN 29.3.2014 JEESUS KRISTUS VOI MUUTTAA KAIKEN ! TUOSSA LAPUAN KOKOUKSESSA OLI TUO MIES JONKA ULKOMUOTO HÄMÄÄ, KUN JEESUS PÄÄSEE SISÄLLE MUUTTUU !!!! JEESUS KRISTUS ELÄÄ TÄHÄN PITÄISI MINUNKIN KIINNITTYÄ JEESUS PELASTAA ALKOHOLISTIN, NARKOMAANIN , TAI SEKSUAALIVÄHEMMISTÖÖN KUULUVAN JA RAKASTAA JEESUS VOI ROISTON SYDÄMEN MUUTTAA, JEESUS VOI AUTTAA RIKASTA NÄKEMÄÄN KUINKA TYHJÄÄ RIKKAUS ON ILMAN TOIVOA TUONPUOLEISESTA TAI TUNNEKÖYHYYDESTÄ.  JEESUS ILMESTY SUOMEN KANSALLE !!!!

SINULLE JA MINULLE JOS EPÄILEMME  ETTEIKÖ TULEVAISUUTEEN KUULU RAAMATUSSA PROFEETTA... SANON SINULLE RAAMATUN KOHDAN JOTA LÄHIPÄIVINÄ MIETIN TOIN SEN ERÄÄLLE ROUVALLE ULOS SANOIN TULEVAISUUTEEN KUULUU AINAKIN 2 PROFEETTAA JOITA TELEVISION VÄLITYKSELLÄ TULLAAN SEURAAMAAN MAILMASSA ! HE OVAT PELJÄTTÄVIÄ MAILMALLE ! HEIDÄN KUOLEMASTAAN ILOITAAN ! MUTTA JUMALA NOSTAA HEIDÄT KUOLLEISTA ! ILMESTYSKIRJA 11.  ÄLKÄÄMME LIIKAA SELITELKÖ JUMALA ON JUMALA, KUN LUET ALLA OLEVAN RAAMATUN LUVUN YMMÄRRÄT ON VÄHÄN POIKKEUKSELLISTA NÄMÄ TULEVAT AJAT !



1 Ja minulle annettiin sauvan kaltainen ruoko ja sanottiin: "Nouse ja mittaa Jumalan temppeli ja alttari ja ne, jotka siinä kumartaen rukoilevat.
2 Mutta temppelin ulkopuolella oleva esikartano erota pois, äläkä sitä mittaa, sillä se on annettu pakanakansoille; ja he tallaavat pyhää kaupunkia neljäkymmentäkaksi kuukautta.
3 Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan."
4 Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä.
5 Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa; ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, on hän saava surmansa sillä tavalla.
6 Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.
7 Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät.
8 Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin.
9 Ja ihmiset eri kansoista ja sukukunnista ja kielistä ja kansanheimoista näkevät heidän ruumiinsa kolme ja puoli päivää, eivätkä salli, että heidän ruumiinsa pannaan hautaan.
10 Ja ne, jotka maan päällä asuvat, iloitsevat heidän kohtalostaan ja riemuitsevat ja lähettävät lahjoja toisilleen; sillä nämä kaksi profeettaa olivat vaivanneet niitä, jotka maan päällä asuvat.
11 Ja niiden kolmen ja puolen päivän kuluttua meni heihin Jumalasta elämän henki, ja he nousivat jaloilleen, ja suuri pelko valtasi ne, jotka näkivät heidät.
12 Ja he kuulivat suuren äänen taivaasta sanovan heille: "Nouskaa tänne!" Niin he nousivat taivaaseen pilvessä, ja heidän vihollisensa näkivät heidät.
13 Ja sillä hetkellä tapahtui suuri maanjäristys, ja kymmenes osa kaupunkia kukistui, ja maanjäristyksessä sai surmansa seitsemäntuhatta henkeä, ja muut peljästyivät ja antoivat taivaan Jumalalle kunnian.
14 Toinen "voi!" on mennyt; katso, kolmas "voi!" tulee pian.
15 Ja seitsemäs enkeli puhalsi pasunaan; niin kuului taivaassa suuria ääniä, jotka sanoivat: "Maailman kuninkuus on tullut meidän Herrallemme ja hänen Voidellullensa, ja hän on hallitseva aina ja iankaikkisesti".
16 Ja ne kaksikymmentä neljä vanhinta, jotka istuivat valtaistuimillaan Jumalan edessä, lankesivat kasvoillensa ja kumartaen rukoilivat Jumalaa,
17 sanoen: "Me kiitämme sinua, Herra Jumala, Kaikkivaltias, joka olet ja joka olit, siitä, että olet ottanut suuren voimasi ja ottanut hallituksen.
18 Ja pakanakansat ovat vihastuneet, mutta sinun vihasi on tullut, ja tullut on aika tuomita kuolleet ja maksaa palkka sinun palvelijoillesi profeetoille ja pyhille ja niille, jotka sinun nimeäsi pelkäävät, pienille ja suurille, ja turmella ne, jotka maan turmelevat.
19 Ja Jumalan temppeli taivaassa aukeni, ja hänen liittonsa arkki näkyi hänen temppelissään, ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää ja maanjäristystä ja suuria rakeita.

SUOMALAISILLE TÄMMÖINENKIN  WWW.USKO.TV





  • Asiaohjelmat 
  • Dokumentit 
  • Tapahtumat 
  • Tarinat 
  • Musiikki 
  • Lapset http://www.uskotv.fi/
  • Turkkilaisille:www.kanalhayat.tvhttp://kanalhayat.tv/
  • Arabiankielisillehttp://hayat.tv/ tai http://www.elkarouz.com/


  • suomalainen lähetysjärjestö tutustu avainmedia
    http://www.avainmedia.org/
    28.03.2014 07:00

    MUSLIMIMAAILMAN TV-KASVO RACHID: ELÄMME SUURIA AIKOJA

    avainmedian tapahtumia suomessa !
    http://www.avainmedia.org/ajankohtaista/tapahtumat
    mm.(veli taivaallisen yun) poika Kiinasta Suomessa ! Kokoukset




    Allah ei ollut poikaa

    Aihe - Islam Allah Islam ei ole Jumala luomisen. Katso tämä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät: Islam False uskonnot




        
     
    On roomalaiskatolisia kristittyjä?

    Aihe - katolilaisuuden katolilaiset luottaa heidän uskontonsa ja hyviä tekoja pelastuksen, mutta kumpikaan ei voi pelastaa. Vain Jeesus voi! Katso tämän suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät:katolilaisuuden False uskonnot




        



    Tehtävä,

    Aihe - Basic Gospel Will Charles vastata evankeliumin ajoissa?Katso tästä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät:Basic Gospel




      
     


    Hyökkäys,

    Aihe - Kristityille Katso takana-the-scenes taistelu tuhota King James Bible, ja kuinka Jumala säilynyt se. Katso tämä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät: Kristityille




      



    Kauhea totuus,

    Aihe - katolilaisuuden Onko hän todella "Pyhä Isä", tai oikeastaan ​​jotain aivan muuta? Ei kaikki uskonto on Jumalasta. Katso tämä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät:katolilaisuuden False uskonnot




        
     


    Back From The Dead?

    Aihe - Hell He luulivat hänen kuolleen, mutta hän heräsi huutaen, "Minulla pelastua! huomasin helvetti! En halua nähdä sen uudelleen!" Dramaattinen! Katso tämän suolikanavan muilla kielilläMuut kirjoitusten liittyvät: HellBasic Gospel




        



    Bad Bob!

    Aihe - Basic Gospel Bob oli ilkeä ja ei tarvitse Jumalaa, kunnes hän melkein kuoli vankilassa. Katso tämä suolikanavan muilla kielilläMuut kirjoitusten liittyvät: Basic Gospel




      
     


    Peto,

    Aihe - lopunajan profetia Tämä Raamatun profetia suolikanavan iskee kovaa. Hyväksy Kristus tai kasvot ahdistuksen aika, kuten maailma ei ole koskaan nähnyt.Katso tämä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät:lopunajan profetia




      



    Best Friend

    Aihe - Basic Gospel Minäpä kerron teille paras ystäväni! Hän teki kaiken, ja on jopa tulossa iso kartano valmis minulle! Hänen nimensä on Jeesus. Kirjoitettu erityisesti lapsille. Katso tämä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät: Basic Gospel Lapsukaiset isompien lasten kanssa




          
     


    Lumottu?

    Aihe - Huumeet / Alkoholi / sukupuolitaudeilta Aika on loppumassa Ashley. Huumeet pian tappaa hänet. Mutta rukoilee isoäiti teki eron. Katso tämä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät: Huumeet / Alkoholi / sukupuolitaudeilta Occult




        



    Big Daddy?

    Aihe - Evolution opiskelija osoittaa evoluutio on täynnä reikiä.Katso tämä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät:Evolution isompien lasten kanssa




        
     


    Boo!

    Aihe - Halloween Tämä imitointi on kauhuelokuvista paljastaa totuuden Halloween. Katso tämä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät: Halloweenisompien lasten kanssa




        



    Syntynyt Wild!

    Aihe - Kunnioitus Dexter oli seitsemän-vuotias nippu vihaa ja halveksuntaa. Mutta kun hän tapasi Jeesuksen, kaikki muuttui. Katso tämä suolikanavan muilla kielilläMuut kirjoitusten liittyvät:Kunnioita isompien lasten Basic Gospel




          
     


    Bully,

    Aihe - Huumeet / Alkoholi / sukupuolitaudeilta Harry mieluummin tyttärensä olla humalassa kuin kristitty. Mutta asiat eivät suju niin kuin hän odotti.Emotionaalinen tarina positiivinen loppu. Katso tämä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät: Huumeet / Alkoholi / sukupuolitaudeilta Angerisompien lasten kanssa




          



    Kamelin teltassa

    Aihe - Islam Islam yrittää vallata!Katso mistä se tuli, ja minne se menee. Katso tämä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät: Islam False uskonnot




        
     


    Cathy

    Aihe - Basic Gospel Cathy tietää, hän on pian mennä olla hänen paras ystävä, mutta hän ei pelkää.Ensinnäkin hän haluaa varmistaa, Joey ei missaa! Katso tästä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät: Basic Gospel isompien lasten kanssa




        



    Charlien Ants

    Aihe - Basic Gospel Through Charlien muurahaisia, nuoret lukijat oppivat, että Jumala tuli ihmiseksi kuolla meille. Suuren voiton viesti!Katso tämän suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät:Basic Gospel isompien lastenLapsukaiset




          
     


    Valinta,

    Aihe - Basic Gospel Läpi elämän teemme valintoja. Mutta on yksi vaihtoehto, joka on tärkeämpi kuin kaikki muut. Katso tämä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät: Basic Gospel isompien lasten kanssa




        



    Cleo

    Aihe - Basic Gospel Kun Cleo on pelastettu löytöeläintaloon, hänen omistaja oppii Jeesus lunasti meidät. Katso tämä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät: Basic GospelLapsukaiset isompien lasten kanssa




          
     


    Sopimuksen !,

    Aihe - Basic Gospel Sinun ei tarvitse sopimuksen Saatanan kanssa helvettiin. Katso tämä suolikanavan muilla kielillä Muut kirjoitusten liittyvät: Basic Gospel











    yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä, en ole vastuussa niiden sisällöstä !

    Ei kommentteja: