tiistai 9. helmikuuta 2016

PRISON UUTISET : VELI YUN VELI TAIVAALLINEN MAANALAINEN KOTISEURAKUNTA KIINA, YUN BROTHER HEAVENLY UNDERGROUND CRURCH CHINA


I HAVE NEW BLOGI HERE yesthattrue.blogspot.fi

TÄMÄ PÄIVÄ ON 10 PÄIVÄ JO MUTTA EILINEN PÄIVÄ 9.2. JA RAAMATUN LUVUSSA OLEN APOSTOLIEN TEOISSA 12 LUKU. TIEDÄTKÖ MITÄ ? KUN SITÄ LUEN EN VOI VÄLTTYÄ TÄLTÄ AJATUKSELTA: TÄMÄ ON KUIN TOISINTO MITÄ KIINAN MAANALAISEN SEURAKUNNAN JOHTAJALLE VELI YUN:LLE TAPAHTUI, ERONA VAIN OLI SE ON RAAKUUDESSAAN VERTAANSA VAILLA. KIINASSA HÄNEN  JALKANSA HAKATTIIN  JA OLI SELLISSÄ MUTTA AIVAN ENSIN TULEE JUMALAN SANA ENSIN, JOTTA HÄN NOUSISI VAIKKA HÄN ITKEE ETTEI PYSTY JUMALA PARANTAA JA SITTEN TULEE ENKELI KAHLEET, OVET, VARTIJAT OUTO TAXI PYSÄHTYY VANKILAN PORTILLE JA NOUTAA VELI YUN:in KIINAN SRK RUKOILI JA KUN MIES TULEE OVELLE SAMA JUTTU EI USKOVATKAAN ENÄÄ USKO ! MIESTÄ LUULLAAN ENKELIKSI KOSKA SE ON NIIN HÄKELLYTTÄVÄN YLILUONNOLLISTA ! MUTTA ANTAAPA VELI YU:in kertoa tämä kaikki on englanniksi koska minun kuulijakunta on enempi ulkomaalaista ! laitan suomalaisille linkkejä myös ! Veli yun and finnish translate man. You can change txt also ! Voit vaihtaa tekstin erikieliseksi siipiratas ja ja laatikko.

Yun The Heavenly Man explains his life in prison part 1 of 2

Do U WANT TO C THE ACTS OF 21st CENTURY....!!!!...here it is...Brother Yun for 74 days fasted without drinking even a drop of water and eating...where..??....in PRISON though he underwent heavy persecution ...Hear his thrilling experience...finally he escaped from jail like APOSTLE PETER did(all the gates were opened when he walked out...guards didnt c him he was in invisible mode)...whow....If u have a chance read the book called THE HEAVENLY MAN...u wil cry at the end of the book...!!!

Yun The Heavenly Man explains his life in prison part 2 of 2

Do U WANT TO C THE ACTS OF 21st CENTURY....!!!!...here it is...Brother Yun for 74 days fasted without drinking even a drop of water and eating...where..??....in PRISON though he underwent heavy persecution ...Hear his thrilling experience...finally he escaped from jail like APOSTLE PETER did(all the gates were opened when he walked out.guards didnt c him he was in invisible mode)...whow....If u have a chance read the book called THE HEAVENLY MAN...u wil cry at the end of the book...!!!
COPY AND LOOK WHAT HAPPEN IN YOUTUBE !

Where'd Ya Get That Jacket? with Brother Yun

THANK YOU HOME CHINA CRURCH FOR LOVE BROTHER YUN ! THIS JACKET IS BLESSED I FEEL THAT HERE FINLAND ITS BLESS ! FUNNY THIS IS AGAIN 31.5. MY BIRTHDAY THIS HAPPENING.

THIS IS KEY ? COPY THIS AND PUT IN YOU YOUTUBE  

Where'd Ya Get That Jacket? with Brother Yun

The wonderful thing about COPY OF THIS SENTENCE AND ALL MEETINGS WILL BE Brother Yun  Youtube!

TÄSSÄ KERTOMUS PIETARISTA SEKÄ MIEKALLA MESTATUSTA JAAKOBISTA JOTTA EMME OLE UNESSA TÄTÄ OLI SEURAKUNNAN ELÄMÄ JA TÄTÄ SE ON NYKYÄÄNKIN ! 

Apostolien teot 12

1. Siihen aikaan kuningas Herodes otatti muutamia seurakunnan jäseniä kiinni kiduttaaksensa heitä. 
2. Ja hän mestautti miekalla Jaakobin, Johanneksen veljen. 
3. Ja kun hän näki sen olevan juutalaisille mieleen, niin hän sen lisäksi vangitutti Pietarinkin. Silloin olivat happamattoman leivän päivät. 
4. Ja otettuaan hänet kiinni hän pani hänet vankeuteen ja jätti neljän nelimiehisen sotilasvartioston vartioitavaksi, aikoen pääsiäisen jälkeen asettaa hänet kansan eteen. 
5. Niin pidettiin siis Pietaria vankeudessa; mutta seurakunta rukoili lakkaamatta Jumalaa hänen edestänsä. 
6. Ja yöllä sitä päivää vasten, jona Herodeksella oli aikomus viedä hänet oikeuden eteen, Pietari nukkui kahden sotamiehen välissä, sidottuna kaksilla kahleilla; ja vartijat vartioitsivat oven edessä vankilaa. 
7. Ja katso, hänen edessään seisoi Herran enkeli, ja huoneessa loisti valo, ja enkeli sysäsi Pietaria kylkeen ja herätti hänet sanoen: "Nouse nopeasti!" Ja kahleet putosivat hänen käsistään. 
8. Ja enkeli sanoi hänelle: "Vyötä itsesi ja sido paula-anturat jalkaasi". Ja hän teki niin. Vielä enkeli sanoi hänelle: "Heitä vaippa yllesi ja seuraa minua". 
9. Ja Pietari lähti ja seurasi häntä, mutta ei tiennyt, että se, mikä enkelin vaikutuksesta tapahtui, oli totta, vaan luuli näkevänsä näyn. 
10. Ja he kulkivat läpi ensimmäisen vartion ja toisen ja tulivat rautaportille, joka vei kaupunkiin. Se aukeni heille itsestään, ja he menivät ulos ja kulkivat eteenpäin muutamaa katua; ja yhtäkkiä enkeli erkani hänestä. 
11. Kun Pietari tointui, sanoi hän: "Nyt minä totisesti tiedän, että Herra on lähettänyt enkelinsä ja pelastanut minut Herodeksen käsistä ja kaikesta, mitä Juudan kansa odotti". 
12. Ja päästyään siitä selville hän kulki kohti Marian, Johanneksen äidin, taloa, sen Johanneksen, jota myös Markukseksi kutsuttiin. Siellä oli monta koolla rukoilemassa. 
13. Ja kun Pietari kolkutti eteisen ovea, tuli siihen palvelijatar, nimeltä Rode, kuulostamaan; 
14. ja tunnettuaan Pietarin äänen hän ilossansa ei avannut eteistä vaan juoksi sisään ja kertoi Pietarin seisovan portin takana. 
15. He sanoivat hänelle: "Sinä hourit". Mutta hän vakuutti puheensa todeksi. Niin he sanoivat: "Se on hänen enkelinsä". 
16. Mutta Pietari kolkutti yhä; ja kun he avasivat, näkivät he hänet ja hämmästyivät. 
17. Niin hän viittasi kädellään heitä vaikenemaan ja kertoi heille, kuinka Herra oli vienyt hänet ulos vankeudesta, ja sanoi: "Ilmoittakaa tämä Jaakobille ja veljille". Ja hän lähti pois ja meni toiseen paikkaan. 
18. Mutta kun päivä koitti, tuli sotamiehille kova hätä siitä, mihin Pietari oli joutunut. 
19. Ja kun Herodes oli haettanut häntä eikä löytänyt, tutki hän vartijoita ja käski viedä heidät rangaistaviksi. Sitten hän meni Juudeasta Kesareaan ja oleskeli siellä. 
20. Ja Herodes oli vihoissansa tyyrolaisille ja siidonilaisille. Mutta nämä tulivat yksissä neuvoin hänen luoksensa, ja suostutettuaan puolelleen Blastuksen, kuninkaan kamaripalvelijan, he anoivat rauhaa; sillä heidän maakuntansa sai elatuksensa kuninkaan maasta. 
21. Niin Herodes määrättynä päivänä pukeutui kuninkaalliseen pukuun, istui istuimelleen ja piti heille puheen; 
22. siihen kansa huusi: "Jumalan ääni, eikä ihmisen!" 
23. Mutta heti löi häntä Herran enkeli, sentähden ettei hän antanut kunniaa Jumalalle; ja madot söivät hänet, ja hän heitti henkensä. 
24. Mutta Jumalan sana menestyi ja levisi. 
25. Ja Barnabas ja Saulus palasivat Jerusalemista toimitettuansa avustustehtävän ja toivat sieltä mukanaan Johanneksen, jota myös Markukseksi kutsuttiin. 



Jesus in China 1a (English and Chinese subtitles)






The Cross - Jesus in China #2 (The Spring of Life & The Canaan Hymns)






The Cross In China (Chinese Revival Story) - Part 3

gangsters and drug men come to faith





EVANKELIUMI TAKAISIN JERUSALEMIIN  福音回到耶路撒冷
FINNISH HELP THIS  I HEARD RADIO I PRAY THIS IS FROM GOD
芬兰帮助本我的心广播我祈祷这是上帝

 VELI YUN:LLE KIITOS KUN LASKIT KÄTESI PÄÄLLENI JA SIUNASIT MINUA SUOMEN  VIERAILULLASI !
 SALAVIESTI SECRET            VELI YUN 耶穌愛你    BROTHER HENRY FINLAND !
                                                         耶稣爱你
                                                         耶稣爱你

FOR FINNISH PEOPLE SUOMALAISILLE LINKKEJÄ KOKOUKSISTA SUOMESSA.PISTÄ KUITENKIN TUO MISTÄ SAIT ENGLANNIKSI TAKKISI KYSYMYS ? TULEE KUMMALLISESTI KAIKKI VELI YUN KOKOUKSET SIINÄ NÄET KIINAN KOTISEURAKUNNAN SIUNAUKSET KUN YOUTUBEKIN KUNNIOITTAA KYSYMYSTÄ ?
LÄHETTÄMÄLLÄ KAIKKI KOKOUKSET HETI PAIKALLA SIIHEN.


https://www.youtube.com/watch?v=txKgaXUPqLI

https://www.youtube.com/watch?v=cJkQczoUPbc


                  yllä olevat linkit Ovat etsitty internetistä, En ole vastuussa niiden sisällöstä               

Ei kommentteja: