maanantai 22. helmikuuta 2016

KELLO OLI 22.22.22. 22.2.2016 NOOAN ARKKI JA JEESUKSEN ARKIN OVI AUKI KUINKA KAUAN ? ÄLÄ PELLEILE KUN JUMALA KUTSUU

I HAVE NEW BLOGI HERE yesthattrue.blogspot.fi

22.22.22  22.2.2016 . KAUANKO AIKAA ? TUOHON KELLONAIKAAN ?
22.22.22 22.2.2022 AIKAAN ON 6 VUOTTA. SITTEN EI TULE ENÄÄ SAMANKALTAISTA NUMEROSARJAA OLLENKAAN.HEBREALAISET ON MERKKI 22 ON HEBREALAISILLA KIRJAIMIA.

joku kirjoitti näin.....
Luin hepreankielistä Raamattua ja minulle tuli tämänkaltainen ymmärrys:
Hepreaa teologisessa tai muuten opiskelleet tietävät, että tav, heprealaisten aakkosten viimeisen kirjaimen sanotaan
olleen kirjoitetun ristin näköiseksi merkiksi ennen kuin se sai nykyisen muotonsa.

Monet ei-juutalaiset puhuvat siitä kuinka alef, ensimmäinen kirjain, joka kuvaa härkää
ja tämä viimeinen kirjain, joka kuvaa ristiä,
kertovat Messiaan "elämäntiestä": härkien kaukalolta ristille.


Ihmeellinen rakenne
Raamattu on rakenteeltaan ihmeellinen. Ensiksi ihmisen somaattisia kromosomeja on 22 kpl. Hepreassa on 22 konsonanttia, konsonanttikirjoituksen kirjainmerkkiä. Vanhassa Testamentissa on 22 kirjaa (kirjarullaa) ja Uuden Testamentin alussa 5 evankelistojen kirjaa. Sen jälkeen taas 22 kirjaa. Yhteensä täydellinen määrä 7×7 kirjaa.

Tuo 22 rullaa juutalaisessa VT:ssä kertoo kuinka vahvan siteen he näkivät Raamatun ja heprean kirjainmerkkien välillä.
TÄLLÄISTÄ EI TULE ENÄÄ TÄMÄ ON JO LOPULLISTA JUMALAN MAHTAVUUTTA KUVAA NUO LUVUT...NYT OLI 9 JOKA ON LOPULLISTA. SITTEN OUTOA ON MINULLE 2016 EN TIENNYTKÄÄN ?
Lukuja 15 ja 16 merkitään poikkeuksellisesti טו ‎(9+6) ja טז ‎(9+7), ei siis יה ja יו. Jälkimmäiset kirjainyhdistelmät ovat osa Jumalan pyhää nimeä (יהוה, JHVH) eikä niitä siksi voida käyttää.

OLIN TYÖSSÄNI KUN HAVAHDUIN KELLON AIKAAN...JUMALAN AJOITUS ON TARKKA...KELLO OLI 22.22.22 PÄIVÄ OLI 22.2. 20..16
NUMEROITA 2  ON 9 KAPPALETTA. Tet = käärme, ravistaa, tutisuttaa ,ympäröidä , luku 9
ME ELÄMME 2000 LUKUA VAIN 22 VUOTTA KUN MITÄ? TULEE KELLO 22.22.22. 22.2.2022 VUOSI  SIIHEN AIKAA 6 VUOTTA SIINÄ 12 KAPPALETTA 2 NUMEROITA
KOSKA 2 NUMEROITA ESIINTYY 2000 LUVULLA AINA TUOHON KELLONAIKAAN NOIN MONTA KERTAA... MIKSI VASTA NYT HAVAHDUIN TIEDÄN TAIVAAN MERKKEJÄ JA SIKSI OLEN KUIN VARPAILLANI. Beit = talo, teltta (koti) ,suku, ( telttamajasta > ilmestysmaja) Taloudenhoito,sisälle, sisään
Kirjaimen alkuperäinen muoto on ylhäältä katsottu teltta
(isäntä oli teltan ovella ja vartioi, ja etuhuoneen takana oli vaimon telttahuone) Lukuarvo 2
Kaf/Ckaf = käsivarsi, siipi, avoin käsi, peittää, sallia, voima , luku 20

 22 KERTAA ESIINTYY  2000 LUVULLA NOIN MONTA 2 LUKUA..SE EI ONNISTU MUILLA LUVUILLA EI TULE 23 LUVUISTA NOIN MONTAA SAMAA, EN OLE HEBREAN TUNTIJA JOTEN SIINÄ 2 LUKUA NIISTÄKÖ MUODOSTUU LUKU 22 ? JUMALA AUTA MEITÄ !

                                 22 Pistepirkko - This Time

                             THIS IS FINLAND HUMOR NEXT TIME MAYBE HAPPEN LIKE THIS MEN...TÄHÄN AIKAA EHKÄ TAPAHTUU KUIN VIDEOSSA MIES MENEE 22.22..22.2.2022  TILAAN.

1.2 Heprealaisen aakkoston toinen kirjain 'beet'
Kirjain 'beet' (suom. talo, huone) on kaikille tuttu hepreankielisestä paikannimestä Beetlehem, joka tarkoittaa 'leivän talo'. Toinen mahdollinen käännös on 'sodan talo', mikä erityisesti näinä levottomina aikoina on ajankohtainen. Beetlehemistä (Matt. 2:1) meille annetaan taivaan leipää, ikuisen elämän ravintoa, jota saamme Jumalan sanaa kuullessamme ja erityisesti ehtoollisessa nauttia (Joh. 6:35, 51-58). Samalla tuo taivaan manna tuo mukanaan myös hengellisen taistelun ja kahden valtakunnan välisen sodan tämän maailman keskelle; jopa saman talon sisälle (Matt. 10:34-36). Kirjain 'beet' muistuttaa meille myös siitä, että meidät Herran omiksi kastetut on tarkoitettu rakentumaan hengelliseksi huoneeksi, liittymään elävinä kivinä toisiimme Jumalan maanpäälliseksi temppeliksi (1Piet. 2:5, Ps. 23:6).

 OR HAPPEN LIKE THIS TAI NÄIN MENNÄÄN ...JOKA TAPAUKSESSA KIINNITTÄKÄÄ TURVAVYÖT KALAKUKKO AIRWAYS HIEMAN TURBULENSSIA TULOSSA.....

Pirkka-Pekka Petelius - Lellelle 




LUKUA. TIEDÄTKÖ JUMALALLA MENEE PLANEETAT KELLOT JA LUVUT , KAIKKI MENEE MITEN HÄN SÄÄTÄÄ... TÄMÄ  SEMMOISTA MATEMATIIKKAA TÄMÄ ELÄMÄ.
Vuosikymmenen aikana
Decade22
Died22 KUOLLUT
Fake22 VÄÄRÄ,VÄÄRENNÖS, VÄÄRENNETTYJÄ

Hack 22 MURTAUTUA

https://fi.wikipedia.org/wiki/Heprealainen_kirjaimisto
Heprealaisessa kirjaimistossa on 22 kirjainta.

MIKÄ ON HEBREASSA NUMERO 2 ?
Heprean kielessä bet-kirjain ääntyy /b/, jos sen sisällä on piste (dageš). Kirjaimella on myös pisteetön muoto vet, jolloin se ääntyy /v/. Sanan alussa esiintyessään bet on aina pisteellinen ja lopussa pisteetön.
Bet on Tooran ensimmäinen kirjain: sana alussa on hepreaksi בראשית, bərešit. Sanan edessä bet toimii prepositiona, jolla voi olla useita merkityksiä, muun muassa inessiivi (-ssa, -ssä), ajallinen -na, -nä (sinä päivänä) tai instrumentaalinen -lla, -llä (vasaralla). Kirjaimen nimi tulee taloa tarkoittavasta sanasta. Heprealaisessa numerojärjestelmässä betillä on lukuarvo kaksi.
Esimerkkejä:

Muu käyttö


Matematiikassa betiä käytetään ylinumeroituvien joukkojen mahtavuuden kuvaamiseen. Reaalilukujen joukon R mahtavuutta merkitään\beth_1Numeroituvasti äärettömän joukon, esimerkiksi luonnollisten lukujen joukon mahtavuutta merkitään \beth_0=\aleph_0. Edelleen \beth_0,\ \beth_1,\ \beth_2,\ \beth_3,\ \dots ovat joukkojen \mathbb{N},\ P(\mathbb{N}),\ P(P(\mathbb{N})),\ P(P(P(\mathbb{N}))),\ \dots. mahtavuudet, missä P(\mathbb{N}) on joukon Npotenssijoukko.

JUMALA ON MAHTAVA SIKSI NYT NUMEROLLA 222222222 ON MERKITYS...AJATTELIN TYÖSSÄ JOTAIN MERKILLISTÄ ON NÄISSÄ NUMEROISSA. JUMALAN ENKELIJOUKOT SOTAJOUKOT JA KAIKKI
TAIVAAN JOUKOT...HERÄTYS YMMÄRRÄ LUVUTKIN PUHUVAT... JA KIVETKIN HUUTELEE JOS EN SAA IRTI VAROITUSTA, MARS OVELLE JA SISÄÄN ÄKKIÄ JEESUKSEN KÄSIEN ALLE.

MUISTATKO KUN NOOA ALKOI EI OLLUT IHAN VIELÄ 2000 VUOTTA MENNYT...MUTTA KUN KAIKKI OLI TAPAHTUNUT OLI (1656 + 35O VUOTTA)VEDENPAISUMUS JA NOOA ELI SENJÄLKEEN OLTIIN  2 PÄIVÄÄ LUOMISESTA 2000 VUOTTA AIKAA OLI MENNYT HIUKAN YLI. KUN JUMALA SULKI ARKIN OVEN SINNE , HUKKUI MAILMA.





N YT ELÄMME JÄLLEEN KUIN TOISINTOA NOOASTA OLEMME UUDESSA AJANLASKUSSA NOIN 2000 VUOTTA JÄLLEEN. JA ON AIKA JEESUKSEN PELASTUKSEN OVI ON AUKI MUTTA KUN JUMALA SULKEE SEN ET VOI MENNÄ ARKKIIN SISÄLLE . VOIT PELASTUA SEN JÄLKEEN MARTTYYRINA. SIKSI ASIA ON VAKAVA.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

NOOAN ARKKIIN OLI VAIN 1 OVI SISÄLLE PELASTUKSEEN
  SINNE MENI IHMISIÄ 8 KPL JA ELÄIMIÄ PALJON

JUMALAN TAIVAASEEN ON 1 OVI SISÄLLE PELASTUKSEEN
MIKÄ ON JUMALAN LUKU NYT ? ALKAAKO SE LUVULLE 8 ?
JUMALA TIETÄÄ TARKAN LUVUN ME EMME..

----------------------------------------------------------------------------------------------

NOOA ALKOI RAKENTAA ARKKIA LAPSILLEEN JA ELÄIMILLE
PELASTUSTA....


JEESUS MENI TAIVAASEEN RAKENTAMAAN SIJAA JA SANOI TULEN HAKEMAAN TEIDÄT SINNE...NÄMÄ ON JEESUKSEN SANAT
 LINKIT ON INTERNETISTÄ EN OLE NIISTÄ VASTUUSSA.

                        22 Pistepirkko "I Knew"


linkit ovat internetistä kaivetut en ole niistä vastuussa !
linkit ovat internetistä kaLLivetut en ole niistä vastuussa !
linkit ovLt internetistä klinkit ovat internetistä kaivetut en ole niistä vastuussa !aivetut en liLnkitlilinkit ovat inteLLLnetistä klinlinkit ovat internetistä kaivetut en ole niistä vastuussa !kit ovat internetistä kaivetut en ole niistä vastuLINKIT ON INTERNETISTÄ EN OLE NIISTÄ                                                    VASTUUSSA.

ussa !aivetut en ole niistä vastuussa !linkit ovat inteLrnetistä klinkit ovat internetistä kaivetut en ole niistä vastuussa !aivetut en ole nlinkit ovat internetistä kaivetut en ole niistä vastuussa !iistä vastuussa !nkit ovat internetistä kaivetut en ole nLiistä vLstussa ! ovat internetistä kLaivetut en ole niistä vastuussa !ole niistä vastuussa !linkit ovat internetistä kaivetut en ole niistä vastuussa !

Ei kommentteja: