tiistai 25. elokuuta 2015

VON BRAUNIN RAKETIT -OKKULTISTIMIEHET YMPÄRILLÄ JA NYKYINEN 6 6 6 ITÄISTÄ ASTETTA CERNIN HYDRONITÖRMÄYTIN KAAOSMERKIN MUODOSSA JOPA NOSTRADAMUS KEHOITTAA JÄTTÄMÄÄN GENEVEN ALUEEN.

I HAVE NEW BLOGI HERE yesthattrue.blogspot.fi

IHMINEN MITÄ SINÄ HALUAT.... WHAT YOUT WANT ?... BAD OR GOOD ? PAHAA VAI HYVÄÄ .. BABY...

Roy Orbison - You Got It- Sinä sait sen


kuuntelin Arto Lauria, olen töissä joten videoissa en pysy perässä. Siitä jaksosta jossa katselin Arto on aikaa kertasin hiukan... aloitin oman tutkinnan silloin heti sävähdin sillä  tiesittekö että hänen ympärillään pyöri okkultistinen Rakettimies ja hänellä taas aivan omat mielenkiinnon kohteet...nämä ovat pohjalla ihmisen 

Nuori Parsons oli lyhyt pitkän matkan kirjeenvaihtoa rakettienluojan  kanssa Werner von Braunin .

Jack Parsons 2.jpg
O
  • Jack Parsons (rocket engineer) (1914–1952), American occultist and rocket propulsion researcher "Jack" Parsons at the JPL test site in the Arroyo Seco, Pasadena
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Jack_Parsons_2.jpg
https://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Parsons_(rocket_engineer)
PISTIN ITSENIKIN VUOKSI TÄMÄN AREA 51 ON SAMA ALUE JOSSA SE ROSWELL OLI.. ELI SIELLÄ KAIKENKALTAISTA MUUTAKIN HULLUA SIIS JÄRJESTETÄÄN HENKI POIS JOS YLITÄT SE ON VARTIOITU HE AMPUVAT LUPA SIIHEN JESSE VENTURAKIN JÄTTI VÄLIIN.https://fi.wikipedia.org/wiki/Roswellin_tapaus

AREA 51 TEHTIIN ILMEISESTI NÄITÄ RAKETTIJUTTUJA SIIS MUIDEN TEKIJÖIDEN TOIMESTA MYÖS MUTTA LUIN ETTÄ ERÄMAAHAN MENTIIN OKKULTISIIN MENOIHIN SIIS AIVAN...NÄIN ON..EMMEKÄ SIIS OLE VIELÄ CERNIN HELVETIN KONEESEEN ASTUNEET...
https://en.wikipedia.org/wiki/Babalon_Working
Babalon Working oli sarjan maaginen seremonioita tai rituaaleja suoritetaan tammikuu-maaliskuu 1946 kirjailija, pioneeri raketti-polttoaineen tiedemies, ja okkultisti Jack Parsons ja Skientologia perustaja L. Ron Hubbard . [ 1 ] Tämä rituaali on tarkoitettu pääasiallisesti ilmentää yksittäisen inkarnaatio on arkkityyppinen jumalaisen feminiinisyyden kutsutaan Babalon . [ 2 ]
https://en.wikipedia.org/wiki/Babalon
https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_H._Goddard
PISTÄN 1 VIDEON ÄLÄ KATSO EN KATSO ITSEKÄÄN... MUTTA NÄE ALKU NASALLA

N A S A and the Occult Project 'Babalon Working'Parsons Crowley Hubbard1 N 1 TUNTI 

https://www.youtube.com/watch?v=ROBJ8AvQl08
NYT VAIN NÄET... AIEMMIN NÄIT OKKULTISTISIA 322 SKULL BONES SEUROJA  VAIKUVALTAISIA JA SITTEN TIETEELLINEN TUTKIMUS ON TÄTÄ...SAATANAN SYVYYKSIIN SUKELTELUA... JÄRKYTTÄVÄÄ MUTTA TOTTA.

hulluimmille jutuille..cernin helvetin koneelle HISTORIAN HULLUIMMAT TESTIT ALKAVAT.. LOPUN AJAN SUORA ALKAA...
Tuo okkultistinen / saatallinen jota natsitkin edusti vaikka Von Braun näyttää kyllä vain tiedemieheltä niin hänen kaltaisillaan on tietoa ja hänet valjastettiin sekä natsien että amerikan palvelukseen Amerikan okkutistit etsi myös okkultismin keinoin.. tiedämme raamatun maan sisällä on mm.helvetti kun luet ilmestyskirjan 9 luku 1-21 siellä enkeli puhalsi pasuunaan ja minä näin tähden taivaasta maan päälle pudonneen ja sille annettiin syvyyden kaivon avain... nämä jutut mitä tulee esille cernistä tuo mieleen raamatun ja mitä tapahtuu..ihan pian..
 Tuonne avaruuteen ja maan sisälle ihmismieli haluaisi tehdä vaikka Perkeleen avulla kun Jumalan antamat rajat ei kelpaa , kapinassaan aivan hulluja JUTTUJA.




VON BRAUN NATSIJOHDON LEMMIKKI ...


Arto Lauri  FROM FINLAND TELL VON BRAUN EPISODE 131.von Braun



AMERIKKA NAPPASI ETEVÄN( VON BRAUNIN ETEVÄN TIEDEMIEHEN TÄSSÄ HÄN KENNEDYN KYYDISSÄ. ARTO LAURIN MUKAAN AMERIKAN RAKETTI TIETÄMYS OLI TÄMÄN MIEHEN HARTEILLA HELPPO USKOA TÄMÄ ASIA.KIITOS ARTO JA ANNA MULLE ANTEEKSI KUN VIDEON LAITAN SE ON SIITÄ HUOLIMATTA MUTTA KUN EI OO TOISTA SUN VEROISTA. ONKOHAN SULLE NÄMÄ OUDOT KYTKENNÄT EN OLISI TIENNYT MINÄKÄÄN ALOIN VAIN...

KENNEDY JA VON BRAUN




VON BRAUN JO KEHITTELEE RAKETTEJAAN USA;N KONTROLLIS




http://henrysumuvuori.blogspot.fi/2015/07/kaaoskone-cernin-saatanallisessa.html
TÄSSÄ NÄET MIKSI RAUHAN MERKKI EI OLE RAUHAA VAAN KAAOSTA..JA MIKSI  TÄMÄ HELVETINKONE CERNIN ON VIELÄ 6 6 6 ASTEIKOLLA KARTALLA YMMÄRRÄTKÖ MIKÄ ON KAPINA IHMISELLÄ JUMALAA VASTAAN ? TIEDÄTHÄN 666 ON KAPINA..



NOSTRADAMUS LYÖ MYÖS KAUHAN SOPPAAN SANOMALLA KUN TÄMÄ KONE TULEE SE ON HÄVITYKSEN KONE JA KEHOITTAA KARTALLA NÄKYVÄLTÄ ALUEELTA IHMISIÄ POISTUMAAN 14-15MIN MINUUTTIA PISTIN SUOMENTAJAN PÄÄLLE.
Nostradamus Warns/CERN will be the Destroyer
Nostradamus varoittaa / CERN on Destroyer
Käännökset tekstille destroyer
substantiivi
hävittäjä
fighterdestroyer

TOM HORN: WARNINGS FOR THE CHURCH: CERN, THE VATICAN AGENDA, INCREASED DEMONIC ACTIVITY AND MORE...

Tom Horn: varoitukset SEURAKUNNALLE CERN, Vatikaanin 21 AGENDAN ESITYSLISTA, KASVAVAA DEMONIEN AKTIVITEETTIÄ JA LISÄÄ..
PISTIN KIELEN KÄÄNTÄJÄN PÄÄLLE ! PISTÄ OMA KIELESI MYLLYNPYÖRÄ KLIC SITTEN VALITSE KIELI OK !
KOHTA 8,20MIN 8,30 YOU C.. IT
PARAS TULEE VIIMEISEKSI RAAMATUN OPETUSTA TOM HORN KIITOS TOM ...!!!
1 Ja viides enkeli puhalsi pasunaan; niin minä näin tähden, taivaasta maan päälle pudonneen, ja sille annettiin syvyyden kaivon avain;
2 ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman.
3 Ja savusta lähti heinäsirkkoja maan päälle, ja niille annettiin valta, niinkuin maan skorpioneilla on valta;
4 ja niille sanottiin, etteivät ne saa vahingoittaa maan ruohoa eikä mitään vihantaa eikä yhtään puuta, vaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan.
5 Ja niille annettiin valta vaivata heitä viisi kuukautta, vaan ei tappaa heitä; ja ne vaivasivat, niinkuin vaivaa skorpioni, kun se ihmistä pistää.
6 Ja niinä päivinä ihmiset etsivät kuolemaa, eivätkä sitä löydä; he haluavat kuolla, mutta kuolema pakenee heitä.
7 Ja heinäsirkat olivat sotaan varustettujen hevosten kaltaiset, ja niillä oli päässään ikäänkuin seppeleet, kullan näköiset, ja niiden kasvot olivat ikäänkuin ihmisten kasvot;
8 ja niillä oli hiukset niinkuin naisten hiukset, ja niiden hampaat olivat niinkuin leijonain hampaat.
9 Ja niillä oli haarniskat ikäänkuin rautahaarniskat, ja niiden siipien kohina oli kuin sotavaunujen ryske monien hevosten kiitäessä taisteluun.
10 Ja niillä oli pyrstöt niinkuin skorpioneilla ja pistimet, ja pyrstöissänsä niillä oli voima vahingoittaa ihmisiä viisi kuukautta.
11 Niillä oli kuninkaanaan syvyyden enkeli, jonka nimi hebreaksi on Abaddon ja kreikaksi Apollyon.
12 Ensimmäinen "voi!" on mennyt; katso, tulee vielä kaksi "voi!" -huutoa tämän jälkeen.
13 Ja kuudes enkeli puhalsi pasunaan; niin minä kuulin äänen tulevan kultaisen alttarin neljästä sarvesta, Jumalan edestä,
14 ja se sanoi kuudennelle enkelille, jolla oli pasuna: "Päästä ne neljä enkeliä, jotka ovat sidottuina suuren Eufrat-virran varrella".
15 Silloin päästettiin ne neljä enkeliä, jotka hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen olivat valmiina tappamaan kolmannen osan ihmisistä.
16 Ja ratsuväen joukkojen luku oli kaksikymmentä tuhatta kertaa kymmenen tuhatta; minä kuulin niiden luvun.
17 Ja tämänkaltaisilta minusta näyttivät hevoset ja niiden selässä istujat näyssä: ratsastajilla oli tulipunaiset ja tummansinervät ja tulikivenkeltaiset haarniskat; ja hevosten päät olivat kuin leijonain päät, jMa niiden suusta lähti tuli ja savu ja tulikivi.
18 Näistä kolmesta vitsauksesta sai kolmas osa ihmisiä surmansa: tulesta ja savusta ja tulikivestä, jotka lähtivät niiden suusta.
19 Sillä hevosten voima oli niiden suussa ja niiden hännässä; niiden hännät näet olivat käärmeitten kaltaiset, ja niissä oli päät, joilla ne vahingoittivat.
20 Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.
21 He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.


PIDÄN SAMUEL TUOMISEN BLOGIA ESILLÄ TUTKIKAA VAIKKA NÄIN VIDEOITA KAIKILLA CHARLESIN POJILLA MYÖS HARRYN NIMISTÄ TULEE 666 MUTTA KUN ON PERHE JOLLA ON NÄIN ONHAN SE VIELÄ ERIKOISEMPAA MYÖS 33 VUOTIAS POIKA SE TOINEN MUTTA SAMUEL LYÖ KIRJANSA MARKKINOILLE PIAN.. JA BLOGI JULISTAA MINÄ OLEN SAMUELIN KANSSA AIVAN SAMOISSA TUNTEMUKSISA MITÄ TULEE AIKAAN MITÄ LUE ELÄMME.
..https://samueltuominen.wordpress.com/2015/08/SAMUELILLA ON AINUTLAATUINEN MITÄ TULEE CHARLESIIN ENPÄ OLLUT TÄTÄ "MESSIAS KUVAA NÄHNYT SIELLÄ MUITAKIN KUVIA JA TEKSTEJA
 1 KUVA VAIN KIINNOSTUKSEKSI TEILLE.
Prince-Charles-with-a-Crown-of-Thorns-65582


MUTTA KOSKA TUPAKKAMIES ON AINA TUPAKKIMIES... (EN POLTA TUPAKKIA  HUUMORIA ) JA
KOSKA ME JOTKA USKOMME JEESUKSEEN HALUAISIMME PISTÄN LEVYN... SE SOPII KOSKA TOM HORN SANOI JOS HALUAT JOTAIN YOU GOT IT..ME TAIVAAN...
OKKULTISTIT MEILLE EI KELPAA JEESUS.. YOU GOT IT SAAT SITTEN ILMESTYSKIRJAN... THEN OKAY








.YLLÄ OLEVAT  LINKIT OVAT INTERNETISTÄ ETSITTY EN OLE VASTUUSSA SISÄLLÖSTÄ

Ei kommentteja: