keskiviikko 5. elokuuta 2015

MUSTAN TÄHDEN MERKIN NOUSU TAIVAALLE ANTIKRISTUKSEN MERKKIKÖ ? SARJAA TAIVAAN MERKIT

I HAVE NEW BLOGI HERE yesthattrue.blogspot.fi

OLIN TÖISSÄ PÄIVÄ PÄÄTTYI HAKANIEMENTORILLA 2 NUORTA NAISTA LAPPU PRAY FOR US...
MENIN RUKOILIN, KUN PÄIVÄ PÄÄTTYI  TYÖSSÄ KIITIN JUMALAA NÄISTÄ NAISISTA JA RUKOILIMME KIITIMME, ETTÄ SAAMME ODOTTAA MYÖS VAPAHTAJAA..NAISET PÄIVYSTIVÄT RUKOILLEN


                         


VOI MITEN KIIRE OLISI EVANKELIUMIN JUNALLA. NÄMÄ NAISET, JUMALA TIETÄÄ MITÄ KOKIVAT PÄIVÄN AIKANA? KUN MENIN RUKOILEMAAN SIINÄ OLI 2 IHMISTÄ NEPALISTA..

Black Star Birth Sign for the antichrist 7 year Reig

MUSTAN TÄHDEN SYNTYMÄMERKKI 7 VUODEN VALTAA ?
pistä youtube tuo osoite ja löydä video poistivat sen...




ON NIIN ERIKOISTA KUN PARIN PÄIVÄN SISÄLLÄ SAIN VIDEOITA KATSELLA, SUOMALAISESTA JOKA OLI LAITTANUT VIDEOITA PRINSSISTÄ, JOKA EI OLLUT SAAPA KUNINKAAN ARVOA.
AJATTELIN, TUTKIN ENSIN ITSE LAITAN,  EI KIIREELLÄ MUTTA NÄETKÖ MITEN ON KIIRE ??? MERKIT TULEE PIAN..
KATSELIN KUN CHARLES PUHUI YK:SSA, KUIN RATKAISUJEN TUOJA.
Hänen täytyy olla tuolloin yhä prinssi ei kuningas. Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä ...
SUOMESSA  MIES TUO ESILLE VIDEOT VASTA 20.5.2015 ITSE USKON 
MEIDÄN AIKAMME ON LYHYT.. TULEEKO TALOUSKRIISI,KATASTROFI, KAAOS JA HERÄTYS( LYHYT) JA YLÖSOTTO ,ANTIKRISTUS ALOITTAA TOIMINNAT  (SOTA ON JOSSAIN JO, MUTTA ENTÄ MEILLÄ?) 

Ajan merkit - antikristus paljastetaan tänään seurakunnalle!

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN TÄNÄÄN SEURAKUNNALLE!

SILLÄ SE PÄIVÄ EI TULE ELLEI LUOPUMUS TULE ENSIN JA SYNNIN IHMISTÄ PALJASTETA, KADOTUKSEN LASTA. – 2. TESS. 2:3 (KING JAMES VERSION

 LOOK HERE.. VIDEOS KATSO TÄSTÄ VIDEOT ...KIITOS SAMUEL TUOMINEN ERITTÄIN JÄNNÄT NUO HISTORIAN YHDISTYMINEN TÄHÄN ANTIKRISTUS KANDINAATTIIN...TÄSSÄ VAIN 1 VIDEO KOSKA HALUAN , ETTÄ KÄYT JA TUTUSTUT SAMUELIN SIVUUN.
https://samueltuominen.wordpress.com/videot/



GematriaChart-Nov01-bwJudah jatkaa: ”Prinssi Charles on kansan prinssi, joka tuli ja tuhosi Jerusalemin temppelin. Kuninkuuden kunniaa ei olla myönnetty hänelle ja hänen nimensä vastaa englannissa (yleinen kieli meidän maailmassamme) lukua 666 käyttämällä muinaista gematria menetelmää. Mutta koska olen heprealainen, tämä ei vakuuttanut vielä tarpeeksi. Minun tuli nähdä hänen nimensä laskettuna gematriaan hepreaksi. Tätä varten minun täytyi lähteä Israeliin ja löytää arvovaltainen lähde tai käännös hänen heprealaisesta nimestään. Päädyin seuraamaan kuinka Israelin lehdistö kirjoitti hänen nimensä heprealaisissa uutislehdissä. ”Nasich 
FotoFlexer_Photoffb


 SAMUEL TUOMINEN

                                 TUTUSTU   HEY OTHER WORLD ....

Miksi Vatikaani ja jesuiitat?

Ensiksi on ymmärrettävä se, että kun puhutaan Vatikaanista, ei ole kyse vain Rooman sisällä sijaitsevasta Vatikaanivaltiosta, joka on sen päämaja ja julkisivu, vaan katolisen kirkon koko maailmanlaajuisesta organisaatiosta ja sen lukuisista salaseuroista ja veljeskunnista. Näistä ylivoimaisesti tärkein ja vaikutusvaltaisin on jesuiittaveljeskunta. Muut Vatikaanin vallankäytön kannalta tärkeät organisaatiot ovat etunenässä Jerusalemin Pyhän Haudan ritarikunta, Konstantinolainen ritarikunta, Maltan ritarikunta, Opus Dei ja Kolumbuksen ritarit, jolla on Amerikassa yli miljoona jäsentä. Millä muulla taholla on käytössään näin massiivinen, hyvin organisoitu, kaikkialle ulottuva ja uskollinen verkosto?
MIKÄ ON JESUIITAN TEHTÄVÄ?
 Jesuiittaveljeskunta on nykyisen katolisen kirkon sääntökunnista suurin. Se toimii kuudella mantereella, 127 maassa ja jäseniä on yli 20 000.[5] Yhtenä jesuiittaveljestön tehtävänä oli alun perin protestanttisen uskon leviämisen estäminen.
KATSO MILLAINEN ON JESUIITTOJEN KOULU WASHINGTONISSA SIELTÄ ON EU JOHTAJIA... AMERIKAN PRESIDENTIT
Georgetownin yliopisto on jesuiittojen yksityinen yliopisto sijaitsee Washington, DC
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Georgetown_University_alumni


BARROSO EU                B CLINTON USA     JORDANIAN KUNINGAS




CIA JOHTAJA EX  KORKEIN OIKEUS SCALI NCA
 LISTAA VOI JATKAA ESPANJAN KUNINGAS...KAIKKI IHAN VALLAN YTIMESSÄ

Jesuit Georgetown Aluminati - Witches, Wizards & War Criminals

https://www.youtube.com/watch?v=NHwspr3E2uY


The NWO British Jesuit Monarchy's Closest Disciples

https://www.youtube.com/watch?v=tu1VfhztT_0



Jean-Marie Le Pen - jesuiittojen kouluttama agent provocateur

Jean-Marie Le Pen, Ranskan "äärioikeistolaisen"* Kansallisen rintaman entinen puheenjohtaja ja nykyinen europarlamentaarikko, kävi nuorena jesuiittalukiota. Tässä meillä on siis taas yksi jesuiittojen hajoita ja hallitse -politiikkaa toteuttava agent provocateur. Hän on samanlaista näennäisen eurokriittistä valeoppositiota kuin Opus Dei -yhteyksiä omaava Timo Soini Suomessa. Sillä muistattehan, että EU on jesuiittojen hanke.
PISTÄMPÄ AIEMMIN ETSIMIÄ KUVIA SOINISTA

LISÄKSI PANIN MERKILLE KUVAN JOSSA KÄSI RINNANPÄÄLLÄ SATEENVARJO PÄÄN PÄÄÄLLÄ  HYVIN ON UUDENMAILMANJÄRJESTYS JA VALEOPPOSITIO HOIDOSSA !



onko singnaali muille ! vai tapa vain? päätä itse minä en vakuutu kuin JEESUS KRISTUS RISTIINNAULITTUNA JUTUISTA EN MISTÄÄN KATOLISISTA TAI KRISTILLISYYDELLÄ RATSASTELULTA. VAPAAMUURARI SIGNAALI TÄMMÖINEN.
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/is-soinin-avustaja-kuuluu-opus-deihin/1937154


 KUN OLEN RADIOTA KUUNNELLUT LUTERILAISEN PAPPIEN JATKUVISTA ROOMAN VIERAILUISTA, HUOVINEN PIISPA ELÄKKEELLE JÄI .USKON LUTERILAINEN KIRKKO ON SALAISESTI SOVITTAEN UHRATTU KATOLISELLE PORTTOKIRKOLLE
 JOKA VAINOSI USKOVIA. TIEDÄN MM ERÄÄN MIEHEN USKOVAN, TUMMAVERISEN, SILMÄT RUSKEAT. JOKU KERTOI MIES ON HUGENOTTI, TULLUT SUOMEEN KAUAN SITTEN ESI-ISÄT KATOLISTEN TEURASTUSTA KARKUUN SUOMEEN SUKU ... LUE TÄMÄ BLOGI SILMÄT

AUKEAAhttp://maallikkoapuri.blogspot.fi/search/label/jesuiitat


maanantai 13. huhtikuuta 2015


Suomen luterilainen kirkko ja arkkipiispa Kari Mäkinen veljeilevät paavin kanssa

Suomen evankelis-luterilainen kirkko on valeprotestanttinen jesuitismin infiltroima instituutio, jolla on epäraamatullisia traditioita ja oppeja, kuten katolisella kirkolla, ja sillä ja sen päämiehellä arkkipiispa Kari Mäkisellä on hyvät suhteet Vatikaaniin.


Suomen katolisen ja luterilaisen kirkon piispoilla on tapana tavata paavi vuosittain Roomassa järjestettävän Pyhän Henrikin ekumeenisen messun yhteydessä. 
"On hyvin poikkeuksellista, että meillä on tällainen traditio. Ei ole ollenkaan sanottua, että kaikkien katolistenkaan kirkkojen piispat tapaavat paavia näin usein", Pajunen sanoo.
-HS, 8. tammikuuta 2013
Suomen luterilainen kirkko kumartaa siis poikkeuksellisen syvään paavin suuntaan eikä edes yritä peitellä sitä. Pitkälle on tultu protestanttien uudelleen katolisoimisessa, sillä varhaiset protestantit nimesivät paavin antikristukseksi, mitä se onkin:
KUUNTELIN 2 PIISPAA SUOMESSA RADIOSTA, EI USKO RAAMATTUUN IHMEKÖ TUO JOS TÄMÄ SEURA ON TÄRKEÄÄ..
Jesuiittaveljeskunta on nykyisen katolisen kirkon sääntökunnista suurin. Se toimii kuudella mantereella, 127 maassa ja jäseniä on yli 20 000.[5] Yhtenä jesuiittaveljestön tehtävänä oli alun perin protestanttisen uskon leviämisen estäminen
https://fi.wikipedia.org/wiki/Jesuiitat
http://pienoinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/126845-jesuiitat-pyrkivat-rakentamaan-uutta-maailmanjarjestysta

Harri Mutka - Vanhan Liiton Mies OLD COVENANT MAN






yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä ! 

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiitos kun linkitit tuon sivuni tänne :) Enemmän näkyvyyttä sivuilleni toivoisinkin koska uskon prinssin todellisen identiteettinsä paljastumisen olevan yksi viimeisimpiä ajan merkkejä seurakunnalle ennen sen ylösottoa (2. Tess. 2:3). Tuon 700 sivuisen kirjani -minkä pohjalta verkkosivuni ja nuo videot tein - käsikirjoitus on jo Kuvan ja Sanan arviossa ja myös Leo Meller on lukenut sitä jos vain kiireiltänsä on ehtinyt. Mutta kiitos vielä kerran mielenkiinnostasi ja tuestasi ja Herran siunausta elämääsi.

Terveisin: veljesi Samuel Jeesuksessa Kristuksessa

maallikkoapuri kirjoitti...

Joo, kiitos myös minun blogini linkittämisestä. Luterilainen kirkko on tosiaan tukevasti katolisen kirkon taskussa, ja sen johtajat näyttävät olevan siitä suorastaan ylpeitä. Sehän on myös teologisesti hyvin katolilainen, kuten Petri Paavola mielestäni hyvin on osoittanut kirjoituksissaan.