lauantai 28. maaliskuuta 2015

7- VUOTIASTA VOIT PETTÄÄ KUULENNOILLA MUTTA ET ENÄÄ 7x7 VUOTIASTA SUURIMPIA HUIJAUKSIA TÄSSÄ SUKUPOLVESSA

ghetossa ei niin kiinnosta onko nämä huijarit käyneet kuussa vai on leivästä kysymys ?
the ghetto is not so interested in whether these scammers gone a moon or bread is the question?

SINÄ LAMPURI TEIT TÄMÄN SIVUN ... KIITOS.. ANSAITSEE TULLA ESILLE NÄMÄ JÄÄVÄT PIILOON ..
JA UUTTA PAREMPAA,EN JAKSA TEHDÄ KAIKKI ON KOVAA HOMMAA ISTUA JA KIRJATA TIEDÄN SEN ITSE YLI SATA BLOGIA TEHNYT TYÖN OHESSA,  FYYSINEN, OLEMUS KOETTEILLA.NYT SUOMESSA HOHTO
ELOKUVA KATSO LOPUSSA ALKAA ...TOTUUS RAKOILLA... ENSIN MUSIIKKIPROFEETTA

 Otan toisen kappaleen kun poistivat...elvistä...peliin
älä herätä mua unesta oli kappale...dont wake ...i dreaming..

MAILMAN SUURIN HUIJAUS !!!
  Apollo ohjelman kuumatkat 1969 - 1972 ovat illuusiota ("Hollywood tuotantoa")

Et usko vai ?   No, mietipä vähän miten tekniikka on kehittynyt 60 / 70 -luvun vaihteesta !
Miten tietokoneet, kännykät, autot, traktorit, kodin elektroniikka jne. on kehittynyt !
Kuussa ei ole käyty uudestaan vuoden 1972 jälkeen. Apolloja "kävi" 6 kpl kuussa 1969 - 1972. Jos kuumatkailu ja avaruusteknologia olisi kehittynyt samaa vauhtia kuin muut alat, Marsissa olisi käyty jo aikoja sitten !
Paljon on kysymyksiä, joihin kaivataan vastauksia.
MIKSI    kuuhun ei tehdä enää miehitettyjä lentoja ?
MIKSI    Nasan johtaja Dan Golden sanoi TV haastattelussa ettei ihminen voi poistua maan kiertoradalta ennenkuin tappavan avaruussäteilyn vaarat on selvitetty ! ?    Hei no niin, mutta entäs ne 60-luvun kuulennot ?
MIKSI    kuuta tutkimaan lähetettiin v.1998 amerikkalainen miehittämätön Lunar Procpector ? http://lunar.arc.nasa.gov/index.htm , meidänhän annettiin ymmärtää että kuu on jo tutkittu juttu ! Tämä tutkimus koski avaruussäteilyä
MIKSI    kuuta tutkimaan lähetettiin joulukuussa 2002  eurooppalainen miehittämätön SMART-1 (ESA) ? Perille se saapui toukokuussa 2004 ja tehtävä loppui joukukuussa 2006  törmäytykseen kuuhun, raportti;  http://sci.esa.int/science-e/www/area/index.cfm?fareaid=10 Tutki topografiaa ja etsi vesijäätä.
MIKSI    kuuta tutkimaan lähetetään miehittämättömät japanilaiset LUNAR-A ja SELENE mahdollisesti tänä vuonna (2007, ne ovat aikataulustaan myöhässä)  http://www.isas.jaxa.jp/e/enterp/missions/index.shtml Ampuu kuuhun seismologiset ilmaisimet.
MIKSI   kuuta tutkimaan lähetetään 31.10.2008 amerikkalainen miehittämätön The Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) Suora käännös; Kuun Tiedustelu Satelliitti.  http://lunar.gsfc.nasa.gov/missions/   Tiedustellaan mm. napaseutujen valottomia kraattereita, joita pidetään vesijään kätköinä. Törmäyttää kuuhun raketinkappaleen vetisten todisteiden toivossa.
MIKSI    kuuta tutkimaan lähetetään v.2008 Kiinalainen Chang´e 1 ? Ottaa 3D-kuvia ja tutkii kuuperää !
MIKSI    kuuta tutkimaan lähetetään v. 2007-2008 Intialainen Chandrayaan-1 ? Tekee kaukokartoitusta ja pudottaa pinnalle mittalaitteita, myös Esan ja Nasan sondeja !
MIKSI    kuuta tutkimaan lähetetään Venäläinen Luna-Glob alus ? Pudottaa useita sondeja, täydentää amerikkalaisen LRO:n mittauksia.
MIKSI    kuukuvat ovat kaikki väärennettynä eli studiossa otettuja ? jos siellä oikeasti käytiin !
MIKSI    kuukuvia tehtiin 90-luvun alussa lisää ?
MIKSI    alkuperäiset kuukuvat ovat salaperäisesti hävinneet Nasan arkistoista ? No sen takia kun ne olisi helposti voitu todistaa väärennöksiksi. Tässä iltalehden juttu aiheesta:   
Nasa hukkasi ensimmäisen kuukävelyn (15.8.2006 12:53)

Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa on onnistunut hukkaamaan kaikki alkuperäiset nauhoitukset ihmisen ensimmäisestä kuukävelystä. Kadonneiden nauhojen joukossa on mm. astronautti Neil Armstrongin kuuluisa lausahdus kuun kamaralla: "Tämä on pieni askel ihmiselle, mutta suuri harppaus ihmiskunnalle".

Armstrongin kuuluisa kuukävely, joka välittyi miljoonille tv-katsojille 20. heinäkuuta 1969 on on yksi lähetystaltioinneista, joita Nasa on nyt epätoivoisesti yrittänyt jäljittää jo vuoden ajan.

- Emme ole nähneet niitä pitkään aikaan. Olemme etsineet jo vuoden, mutta mitään ei ole löytynyt, myönsi Nasan tiedottaja Grey Hautaluoma eilen.

Kadonneet nauhat pitävät sisällään mm. tietoja astronauttien terveydentilasta ja kuualuksen kunnosta kuulennon aikana. Kaiken kaikkiaan hukassa on noin 700 laatikollista Apollo 11 -kuulennon tietoja.

- En olisi silti huolissani. Kaikki mitä on nauhoilla, on tallessa muodossa tai toisessa, Hautaluoma lohduttaa.

Nasan nettisivuilla on mm. nähtävissä kopioita tv-lähetyksistä. Ne ovat kuitenkin huonompilaatuisia kuin alkuperäiset magneettinauhoille tallennetut lähetykset.

Koska Nasan tekniikka ei ollut aikoinaan yhteensopiva tv-tekniikan kanssa, jouduttiin alkuperäiset lähetykset esittämään monitorilla, josta ne kuvattiin edelleen tv-kameralla.

Hautaloma sanoo, että nauhat voivat löydyttyäänkin olla esittämiskelvottomia, koska ne ovat kuluneet vuosien varrella. Ongelma on yleinen magneettisissa nauhoissa ja muussa nauhoitetussa materiaalissa.

Kuulentojen aineistoa säilyttiin ensin Yhdysvaltain kansallisarkistossa, mutta ne palautettiin Nasalle joskus 1970-luvun lopulla, Hautaluoma muistelee.

- Tutkimme nyt papereistamme, missä aineistoa viimeksi pidettiin, Hautaluoma kertoo. (IS-Reuters)
Ei se mitään, tässä minulla on aito tallenne tallessa: http://www.youtube.com/watch?v=rgG5s28fvM8
Ei amerikkalaiset ole koskaan kuussa käyneet. Koko Apollo-ohjelma on tekaistua. Se on tietysti sääli, kun historiaa on kirjoitettu väärin perustein.
Apollo lennot pysyivät tiukasti maan kiertoradalla ja kuukuvat otettiin studiossa ja yritettiin niihin sitten saada oikeaa tunnelmaa.
Seuraavassa filmissä näytetään vaijerien käyttö painottomuuden tilavaikutelman saamiseksi studiossa; 

Tässä kuvia Nasan sivuilta ja perässä linkki Nasan sivuille, niillä on sama kuva suurimmassa mahdollisessa koossa.

http://grin.hq.nasa.gov/IMAGES/LARGE/GPN-2000-001146.jpg
Miltäs tuo varjo näyttää ! Eikö ole törkeä lavastus. Kuukameroissa ei ollut salamaa eli kaikki kuvat olisi ollut pakko ottaa ilman lisävaloa (salamaa tai studiovaloja) Kuvassa varjon mukaan aurinko paistaa vasemmalta yläviistosta, jolloin reppu ja astronautin selkä ei voi olla noin hyvin valaistu. Huomaatko miten oikea jalka, takimmaisena on ? Varjo ei ole lainkaan oikean muotoinen, pelkkä "tikku". Ilmeisen leipääntynyt kuvaväärentäjä on ollut asialla.
Tässä alla oikealla on yksityisesti paranneltu oikein tehty kuva, vasemmalla alkuperäinen nasan arkistoista ! Kumpi on uskottavampi ?
  
Ottaisivat pois netistä noin säälittävän huonot kuvamanipulaatiot ! Mutta ei, siellä niitä on vaikka millä mitalla, tässä lisää;

Astronautti loistaa pilkkopimeässä varjossa. katso linkistä vielä kun voit paljon isompana.
http://grin.hq.nasa.gov/IMAGES/LARGE/GPN-2000-001209.jpg

PELITTÄÄ KATSOIN UUDESTAAN NASAN OMA KUVA

http://grin.hq.nasa.gov/IMAGES/LARGE/GPN-2000-001317.jpg

Yksityiskohdat eivät voi näkyä vastavaloon kuvattaessa näin hyvin ilman täytevaloa.
http://grin.hq.nasa.gov/IMAGES/LARGE/GPN-2000-001144.jpg

VOI EI !!!! MIKÄ GRILLIPAPERI KULTAINEN VAIN...
 
Varjot lankeaa eri suuntiin.
http://grin.hq.nasa.gov/IMAGES/LARGE/GPN-2000-001266.jpg
Lisää perusteluja;
 • apollo 1 kärvähti lähtötelineisiinsä v 1967 lähdön simulointitestissä ja tulipalo tappoi 3 astronauttia, yksi heistä oli "Gus" Grissom, joka oli arvostellut Apollo-ohjelman puutteita ja sanoi mm. että tässä hommassa kyllä joku kohta kuolee. Sähköviasta alkanut tulipalo ei ilmeisesti ollut vahinko.
 • viestintäongelmat aluksen ja lennonjohdon välillä alkoivat heti ja Grissomin viimeiset sanat olivat; "How are we going to get to the moon when we can´t talk between two buildings" ! " I can´t hear a thing you´re saying"  Eli kuinka me voidaan päästä kuuhun kun yhteydet ei toimi kahden rakennuksenkaan välillä, ei kuulu mitään !
    Edward White - Virgil Grissom - Roger Chaffee
 • Thomas Ronald Baron, Apollo 1-lennon turvatarkastaja todisti onnettomuuden jälkeen kongressille, että Apollo-ohjelma on niin  retuperällä ettei amerikkalaiset pääse koskaan kuuhun. Hän esitti 500-sivuisen raportin havaitsemistaan puutteista. Tasan viikon kuluttua tästä hänelle perheineen sattui onnettomuus, jossa hän perheineen kuoli. Auto joutui junan alle ! Raporttia ei ole sen jälkeen näkynyt ja Apollo-ohjelmaa jatkettiin. Asia kirjattiin itsemurhaksi tottakai.
 • astronautteja kuolee hämäräperäisesti kymmenkunta vuosien 1964-1967 välillä. Se on 15 % kaikista koulutetuista astronauteista. Astronautithan ovat huipputerveitä, valikoituja nuoria miehiä. Kaikki eivät halunneet petokseen osallistua, joten heillekin sattuu amerikkalaiseen tyyliin; onnettomuuksia !
 • kylmän sodan aikana yhdysvallat ja neuvostoliitto kilpailivat avaruuden valloituksesta, mutta pohjimmiltaan tämäkin oli sotavarustelua eli rakettien suunnittelusta, rakentamista ja testaamista sotateollisuuden tarpeisiin. Rahoitusta ja tukea ei kansalta olisi näihin hankkeisiin saatu, mutta kun asia esitettiin niin, että tieteen nimissä käydään kuussa, rahoitus oli helpompi saada.
 • John F. Kennedy asetti tietämättä faktoja Nasalle 60-luvun alussa ylitsepääsemättömän tavoitteen ensimmäisessä puheessaan kongressille v.1961; amerikkalaisten on oltava kuussa ennen vuosikymmenen loppua, ennen venäläisiä. Valkoisen talon arkistot aukeavat kuulentojen osalta v. 2026. Näin päätti L.B. Johnson
 • neuvostoliittolaiset olivat 8 - 0 johdossa amerikkalaisia vastaan kaikilla avaruusteknologian alueilla Kennedyn lausunnon aikoihin. Neuvostoliittolaiset lähettivät avaruuteen ensimmäisen;
  • satelliitin, Sputnik 1  v.1957
  • eläimen, Laika koira, Sputnik 2  v.1957
  • avaruusaluksen, Luna 1, joka kulki kuun läheltä v.1959
  • avaruusaluksen, Luna 2, joka iskeytyi kuuhun v.1959
  • miehen, Yuri Gagarin v.1961
  • naisen, Valentina Tereshkova v.1963
  • tekivät ensimmäisen avaruuskävelyn, Alexei Leonov v.1965
  • avaruusaluksen, Luna 9, joka laskeutui kuun pinnalle ja lähetti kuvia maahan v.1966
  • (lähettivät ensimmäinen avaruusaseman kiertoradalle, Saljut-1 v.1971)
 • amerikkalaiset eivät voineet tunnustaa, että kommunistinen neuvostoliitto oli avaruusteknologiassa valovuosia heitä edellä !
 • neuvostoliittolaisilla ei ollut haluja viedä miehitettyä lentoa tappavan säteilykentän läpi kuuhun.
 • Kennedyn jälkeen presidentiksi tuli Johnson. Tyylilleen uskollisena hän varmaankin sanoi; If you can´t make it, fake it ! Eli tähän huono suomennos, joka ei rimmaa ollenkaan; jos ette siihen pysty, lavastakaa se !
 • Muista Grissomin ja Baronin lausunnot sekä muidenkin epäilijöiden kohtalot
 • No, Apollo 11 muka laskeutui kuuhun 20.heinäkuuta 1969 eli yli 5 kk etuajassa !
 • "That's one small step for (a) man, one giant leap for mankind"
  lipun varjo puuttuu !
 • kuukuvat ja filmit ovat kaikki lavastusta, eri lähteiden mukaan niitä tehtiin pääosin studioissa mutta myös area 51-alueella nevadan autiomaassa jossa venäläisten vakoilusatelliittien mukaan oli tuolloin kuun kaltaisia maisemia kraatereineen, samat kraaterit näkyvät venäläisten satelliittien ottamissa kuvissa ja apollon laskeutumiskuvissa ! Valtaosa materiaalista tehtiin harjoittelualueella Langley Research Centerissä, Virginiassa, jossa myös näyttää olevan kuumaisema hangaarin alla;
   

Otetaan tähän väliin vähän numerologiaa, josta tarkemmin tuolla Occult Sign sivulla. 
        niin niillä joillekkin porukoille Jos et ole tutkinut salaseuroja niin ohita, riittää
        kun tiedät he ottavat okkultistarkoituksellia numeroita jotka vaativat tutkimistasi.
     
 • Miksi ensimmäisen miehitetyn kuulenno on numero on 11 ?
 • Miksi Apollo 13 epäonnistuu ? Sen piti olla 3. "kuuhun" laskeutunut lento, mutta lennolla tuli ongelmia: "Okay Houston, we´ve had a problem here" !
 • Lento 13 on täysin fiktiivinen illuminatin allekirjoittama lento, ajattele nyt voiko lento onnistua jos se lähtee 11.4.1970 kello 13.13 paikallista aikaa ! ?
 • Täyttä Jurkkaa kaikki kuulennot !

 • Elokuva: Avaruusseikkailu 2001 (2001: A Space Odyssey) on Stanley Kubrickin ohjaama tieteiselokuva, joka valmistui vuonna1968. Erikoistehosteiltaan se oli aikaansa edellä ja yksi versio tapahtuneesta on se, että näitä samoja elokuvalavasteita ja tekniikoita käytettiin myös Apollo lentojen simulointiin ja kuumaisemien luontiin. Ajankohdat käyvät kyllä hyvin yksiin mutta ei ehkä kuitenkaan ihan niin.
   
 • (Van Allen radiation belt) eli Van Allenin säteilyvyöhykkeet; Sisempi vöyhyke on välillä 700 - 10 000 km ulompi vyöhyke 13 000 - 65 000 km. (Kuuhun on matkaa 384 400 km). Näissä on runsaasti avaruussäteilyä, joka ei oikein ole eduksi ihmisen hyvinvoinnille eli altistaa syöpään jne ja voi olla kohtalokasta nopeallakin aikataululla, mutta kukaan astronauteista ei ole koskaan sairastellut tähän suuntaan ! Venäläisten avaruuteen lähettämät eläimet kuolivat näillä vyöhykkeillä.
     
 • kaikki miehitetyt avaruuslennot ovat aina pysytelleet Van Allenin vyöhykkeiden alapuolella; Gemini, Mercury, Skylab ja avaruussukkulat, paitsi nämä Apollo-lennot, jotka painoi läpi avaruussäteilyn muina miehinä. Aluksen suojana pitäisi olla "6 jalkaa lyijyä", siis parisen metriä.
    
 • kuussa on öisin pakkasta 200 astetta ja päivisin lämpöä 130 astetta. Säteilyä, auringonpurkauksia, kylmyyttä ja kuumuutta vastaan avaruuspuvuissa oli vähän alumiinia ja pumpulia (lämpötilat huomioiden kuukuvat ovat loistavia ! lisäksi avaruussäteilyn olisi pitänyt tuhota filmit paluumatkalla joidenkin lähteiden mukaan ! ? )
 • seuraavassa kuvasarjassa näkyy miten lennolla luodaan illuusio, että oltaisiin puolimatkassa menossa kuuhun. Ikkunan eteen laitetaan osittainen "peite"
 • Kansainvälinen avaruusasema kiertää maata 380 - 390 km korkeudella, satelliittien korkeus on 700 - 850 km eli säteilyvyöhykkeen alkamiskorkeudessa. Vuonna 1998 avaruussukkula nousi vajaan 600 km korkeudelle, mutta säteilyn takia sen piti palata lähemmäs maata. Miehistö "näki säteilyn menevän lävitseen" silmät kiinnikin.
    
 • kuukautta ennen ensimmäistä kuulentoa LEM-modulin (Lunar Excursion Module) koelennolla se syöksyi maahan ja tuhoutui. Se käyttäytyi holtittomasti ja Armstrong pelastautui heittoistuimella, väline oli vaikeasti hallittava ja epävakaa, ei sitä voi käyttää muuten kuin vaijerin varassa. v.2006 vieläkin tilanne on sama.
   

Vehkeethän on teipattu kasaan Scotcin teipillä eli otetaan vähän kultafoliota, tinapaperia jne. melkoista "haitekkia´" = hi-tech


ja lisää teippiä
 • rakettimoottori oli täysin äänetön kun astronautti ohjasi laskeutumista kuuhun, todellisuudessa astronautin selostusta kuuhun laskeutumisesta ei olisi voinut kuulla
 • raketin laskeutumispaikan alla ei ole paljasta paikkaa, jonka rakettimoottori olisi puhdistanut pölystä, kraaterista puhumattakaan, jollainen sinne voimakkaan rakettimoottorin paineen takia olisi pitänyt syntyä
 • lem-modulin laskeutumisjaloissa ei ole yhtään pölyä
 • tähdet puuttuvat apollo kuvista ja filmeistä, Juri Gagarin sanoi; tähdet ovat "tähtitieteellisen kirkkaita". Nasa ei voinut julkaista kuvia joissa tähtiä olisi näkyvillä, koska niistä helposti voisi selvittää missä kuvat on otettu, maassa vai kuussa.
 • kuukivessä on c-kirjain (tämä käytäntö on tuttu Hollywoodista, jossa otoksen keskikohta (center) merkitään c-kirjaimella
 • lippu liehuu tuulessa vaikka kuussa ei ole ilmakehää, seuraava filmi on real-player formaatissa, klikkaa kuvaa
 • kamerat tekevät automaattisesti "ristejä" kuvien etualalle, jos risti on kohteen takana, kyseessä on kuvaväärennös
  
 • varjot menevät kuvissa eri suuntiin, jopa ristiin eli käytössä oli ylimääräistä valaistusta, studiovalot
 • kuvissa on paljon ristiriitaisuuksia, samoja taustoja käytetään yhä uudestaan eri lavastuksilla, jopa samojen kuvien väitetään olevan eri lennoilta jne.....
 • kuvia on uskomaton määrä, eräs tutkija selvitti 2000-luvulla paljonko kuvia kaikkiaan oli, tässä tulos
 • Apollo 11........... 121
  Apollo 12........... 504
  Apollo 14........... 374
  Apollo 15.......... 1021
  Apollo 16.......... 1765
  Apollo 17.......... 1986
   
 • Apollo 11........one photo every 15 seconds
  Apollo 12........one photo every 27 seconds
  Apollo 14........one photo every 62 seconds
  Apollo 15........one photo every 44 seconds
  Apollo 16........one photo every 29 seconds
  Apollo 17........one photo every 26 seconds
  Tahti on mahdoton, kaikkiaan 5771 kuvaa otettiin 4834 minuutissa. Siitä tulee 1 kuva / 50 sekuntia.
  Eli kuvia on enemmän kuin oli mahdollista ottaa, joten kuvia tehtailtiin lisää 90-luvulla uudemmalla tekniikalla kun alkujaan niitä kuvia otettiin liian vähän. Ei ihme että uudemmat kuvat ovat tosi teräviä.
  Varjot eripituiset seuraavassa kuvassa.


  Kuukulkuneuvo; jalanjälkiä on, mutta pyöränjälkiä ei näy kummassakaan kuvassa ja kumi on puhki sekä lokari teipattu.
Tässä kuvasarja lähtötilanteesta, alaosa jää kuuhun. Kuka kuvasi ? Langatonta uutta tekniikkaa.

Lavasteita

  

  

minkä tähden kuu auto maan päällä pitää olla lavastuksen tietenkin !
Rumor has it that Apollo 12 astronaut Pete Conrad was going public about the fake Moon landings on the 30th anniversary back in July 1999. He was killed in a motorcycle accident one week before the 30th anniversary.

In a TV interview NASA chief Dan Golden, (alias Dan Dare), openly admitted that mankind cannot venture beyond Earth orbit, until they can overcome the dangers of cosmic radiation. He managed to say this without any mention, or reference to the Apollo missions 37 years ago

In 1969 computer chips had not been invented. The maximum computer memory was 256k, and this was housed in a large air conditioned building. In 2006 a top of the range computer requires at least 64 Mb of memory to run a simulated Moon landing, and that does not include the memory required to take off again once landed. The computer on board Apollo 11 had 32k memory

Nasa-hakkeri joutunee USA:n terroristikäsittelyyn

MikroPC.net - ke 4.4.2007 klo 6:55

Brittiläinen hakkeri Gary McKinnon joutuu vastaamaan tietomurtosyytteisiin Yhdysvalloissa. Asiasta kertoi uutistoimisto Reuters.USA:n tiukat terrorismin vastaiset lait saattavat tietää McKinnonille jopa 70 vuoden vankeustuomiota. Brittiläisen lainsäädännön mukaan hän selviäisi murto-osalla.
Gary McKinnon oli valittanut luovutuspäätöksestä, mutta brittien valitustuomioistuin ei ollut suosiollinen McKinnonille. Hänen lakimie KAstensä mukaan luovutus rikkoo ihmisoikeuksia.
McKinnonia syytetään murtautumisesta kaikkiaan 97 Yhdysvaltain hallituksen tietokoneeseen vuosina 2001 ja 2002. Syytteen mukaan hän aiheutti 700 000 dollarin vahingo
McKinnon myöntää ottaneensa yhteyden Nasan koneisiin. Hänen mukaansa motiivi oli maapallon ulkopuolisen elämän tutkiminen
KATSOPA MITÄ KERTOO HOHTO ELOKUVA... SEN TEKIJÄ TUNTUU TIETÄVÄN MITEN VIHJATA ELOKUVISSA
TÄSTÄ HUIJAUKSESTA..JUURI NYT MENOSSA LAUANTAI 28.3.2015
VOIT KATSOA TUOSTA LINKISTÄ http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/11/20/hohtoa-huoneessa-237
AJANKOHTAINEN SIIS ! MINÄ EN PYSTY KAIKKEA KATSOMAAN... YLLÄOLEVA RIITTÄÄ JOTTA TAJUAT MIKÄ ON TOTTA JA MIKÄ EI !...

http://lampuri.fi/globalisaatio.htm

ASTRONAUTIT VAPAAMUURAREITA BONGATTU !
TÄSSÄ ON JOTTA YMMÄRRÄT KUULUISIA LOUISIANAN VAPAAMUURAREITA
EI LIENE YLLÄTYS, ETTÄ ASTRONAUTIT OSAA PITÄÄ TURPANSA KIINNI.
TÄSTÄ ASIASTA...YLLÄTYS JA TOTTA ON JA KOSKI MINUUN, ETTÄ SAMALLA
SIVULLA OLI SAARNAAJA BILLY GRAHAM VAPAAMUURARILUETTELOSSA
MINULLA ON KUVA NIMILUETTELOSTA JOTEN VAIKKA NIMI POISTETTIIN
NÄIN SEN KUULEMMA KOHU INTERNETISSÄ MIKÄ ON SE JOHDATUS KUN SE
ON OLLUT VAIN 72 TUNTIA JA MINÄ TUTKIN JUURI SILLOIN, JOTEN TOTTA ASIA ON!
http://www.la-mason.com/famous-masons/

Aldrin, Edwin E. “Buzz”- Astronaut
Armstrong, Neil – Astronaut
Glenn, John H. – First American to orbit the earth in a space craft
Grissom, Virgil – Astrona
Sotilaallinen
Urheilu
ActorsWriters
MusiciansEntertainers
Astronautit
Early American pioneerit
Allekirjoittajat julistus
Muita kuuluisia vapaamuurarit
Yhdysvaltain presidentit
Korkeimman oikeuden
Louisiana Merkittäviä vapaamuurarit
Hallitusten päämiehetLISÄÄN TÄHÄN 8.7.2015 TEKSTIN BILLY GRAHAMISTA TEIN JOPA AIEMMIN
KIRJEEN BILLYLLE JOTA EN KOSKAAN LÄHETTÄNYT , MUTTA RUKOILIN
HÄNEN PUOLESTAAN OLISIN VOINUT KOOTA BLOGIN HÄNESTÄ .PANIN VAIN
ETTÄ 15.3. TIEDÄN HÄNEN OLEVAN VAPAAMUURARI JA AIVAN
KUIN JOUKO PIHO JOKA NYT SITTEN TEKI 7.7.2015 PITEMMÄN SELITYKSEN
MITEN ASIA VOIKIN  KOSKEA MEIHIN...ARMEIJA AIKANA MULLA OLI BILLY
GRAHAMIN KUVA RUKOILIN HÄNEN PUOLESTAAN HELSINGIN KOKOUSTEN
PUOLESTA. OLIN SIIS JÄRKYTTYNYT JA MUTTA JUMALAN AVULLA TÄMÄ
LUETTELO JONKA NÄET SIINÄ OLI BILLY NIMI SEN TODISTAN SE POISTETTIIN
MINÄ NÄIN SEN. TÄÄLLÄ JOUKO PIHON 7.7.2015 BILLY GRAHAM TUORE
JUTTU AIHEESTAhttp://www.jouko-piho.fi/211357856 MINULLA KUVA JOSSA BILLY
NIMI EDELLEEN.


toinen lista löytyi 33 asteen miehistä voi miten tylsää...MUTTA MITÄPÄ NÄISTÄ JEESUSTA SITÄ TARVITAAN AINA...SE VIE MEIDÄT TOISENLAISIIN ASIOIHIN...

 miehen nimi löytyy kirjasta jossa esitellään vapaamuurareita...

sen sanon katso mm.olof palmen nimi on 33 miesten joukossa eikä sekään
pelastanut miestä jos asettui jotenkin poikkiteloin...uskon billyllä
mitä olen englanninkielisiä selostuksia kuullut hänet olisi tuhottu
joten hengissä pysyen piti pysyä porukoissa onneksi herramme voi 
pelastaa sieltäkin...JEESUKSEN NIMESSÄ JA VERESSÄ...
 YLLÄ OLEVAT LINKIT OVAT INTERNETISTÄ ETSITTY EN OLE VASTUUSSA SISÄLLÖSTÄ

Ei kommentteja: