perjantai 17. tammikuuta 2014

KAIKKI KANUUNAT KÄYTTÖÖN EENOK KEHIIN ! ALL GUN USE EENOK RING !

FINLAND BIBLE ONLY TELL SO ENOCH JUUDAS 1:14 AND 1 GENESIS 5:21-24 YOU CAN FIND THIS MAN ENOCH HAS LIVING HISTORY ONLY ETIOPIAN BIBLE HAS THIS BOOK OF ENOCH ! AND WHAT THEY FOUND DEATH SEA CAVE BUT THEY DON´T GIVE US CATHOLIC WANT ! TO OWN THAT ! ENOCH WALKED WITH GOD THEN GOD TOOK HIM !

RAAMATUSSA SUOMALAISESSA VAIN VAIN EENOK TAI (HANOK) JUUDAS 1:14 JA 1 MOOS;5:21-24  MAINITSEE HÄNET.VOIT LÖYTÄÄ  KOKO EENOKIN KIRJAN VAIN ETIOPIAN RAAMATUSTA TÄMÄN TAI KUOLLEENMEREN LUOLALÖYDÖSTÄ . MUUTEN VAIN TUTKIMASSA LUOLALÖYDÖSTÄ  (KATOLISET OMIVAT TÄTÄ )! TÄSSÄ LINKKI ETIOPIAN EENOKIN KIRJAAN    SAMAT TXT! http://www.ancienttexts.org/library/ethiopian/enoch/epistle/epistle.ht

http://www.apokryfikirjat.com/eenok1.htm
WHAT ENOCH BOOK TELL ? MITÄ EENOKIN KIRJASSA ?  ENNUSTUKSET /PROPHESY !
HOW WAS ARIEL SHARON 11 PRIMEMINISTER ?  OLIHAN SHARON 11 MINISTERI OKAY !
NEXT INTRESTING ?    SEURAAVA ON MIELENKIINTOISTA ? ONKO EENOK TULEVA TAKAISIN? KATSO HÄNEN IKÄ OLI 365 VUOTTA TULEEKO HÄN TÄNNE TODISTAMAAN SÄKKIPUVUSSA ? VAI MOOSES JA ELIA ? EN HALUA NÄHDÄ ! HALUAN TAIVAAN KOTIIN SILLÄ SE ON AHDISTUKSEN AIKAA! EENOK ON KYLLÄ HYVÄ MIES MUUTEN !

Ennustus 70 Israelin paimenesta TIESITKÖ, ETTÄ EENOK EI NÄHNYT KUOLEMAA HÄNET OTETTIIN TAIVAISIIN ! SIKSIKIN MERKITTÄVÄ SAAMMEKO KOKEA SAMAN  ? JUMALA ARVOSTI EENOKKIA KOSKA OTTI HÄNET POIS ENNEN VEDENPAISUMUSTA .Onko se esikuva myös niinkuin on Nooan päivinä niin on ihmisen pojan tullessa !


“Ja minä katsoin, kuinka nuo 23 olivat hoitaneet paimentamista, ja saattaneet päätökseen yksittäiset ajanjaksonsa 58 kertaa. Mutta katso, nuo valkoiset lampaat kantoivat lampaita, ja ne alkoivat avata silmiään ja nähdä, ja huutaa lampaille. Aivan, ne huusivat niille, mutta ne eivät kuulleet, mitä heille sanottiin, vaan olivat äärimmäisen kuuroja, ja niiden silmät olivat äärimmäisen sokaistut.” – Eenok 90:5-8
Nämä 23 paimenta olivat vieraita ei-juutalaisia Israelin johtajia vuodesta 597 eKr aina vuoteen 70 jKr asti, kunnes temppeli tuhottiin. Valkoiset lampaat tuona aikana, jotka yrittävät avata muiden lampaiden silmiä ja huutavat heille, kuvaavat Israelin profeettoja. He olivat kuitenkin äärimmäisen kuuroja ja sokaistuja eivätkä kuulleet parannuksen sanomaa. Näin kävikin ja lopulta juutalaiset joutuivat diasporaan eli maanpakoon melkein 2000 vuodeksi (135 – 1948) ja Eenokin ennustuksen mukaan yksi ajanjakso päättyi 58. paimenen kohdalle.

“Ja minä näin tuon miehen, joka kirjoitti kirjaa Herran käskyn mukaan, kuinka hän avasi tuon kirjan, joka liittyi siihen tuhoon, jota nuo viimeiset 12  paimenta olivat tehneet, ja osoitti, että he olivat tuhonneet paljon enemmän kuin edeltäjänsä, lampaiden Herran edessä. Ja minä näin, kuinka lampaiden Herra tuli heidän luokseen, ja otti käteensä vihansa sauvan, ja löi maata, ja maa halkesi kahtia, ja kaikki pedot ja taivaan linnut putosivat noiden lampaiden keskuudesta, ja maa nielaisi ne ja peitti ne.” – Eenok 90:19
“Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä. Ja hän on kääntävä jälleen isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet heidän isiensä puoleen, etten minä tulisi ja löisi maata, vihkisi sitä tuhon omaksi.” – Malakia 4:5-6
Viimeiset 12 paimenta kuvaavat nykyisen Israelin valtion paimenia eli pääministerejä. Laskemalla yhteensä siis ensimmäiset 35 Israelin paimenta, 23 vierasta paimenta ja 12 viimeistä paimenta pääsemme lukuun 70 paimenta eli Israelin kuningasta tai johtajaa. Lampaiden Herra tässä tietenkin on Jumala itse ja tässä mainittu 12 viimeisen paimenen tuoma tuho kuvaavat tulevaa vihan aikaa. Huomion arvoista tässä on se, että nykyinen pääministeri (kesä 2013) Benjamin Netanyahu on 12. pääministeri, jolloin tämä profetia viittaava, että hänen aikanansa alkaa ahdistuksen aika. Michael D. Evans tapasi Benjamin Netanyahun vuosia sitten, kun Menachem Begin oli vielä pääministeri (1977-1983), ja voiteli hänet pyhällä öljyllä ja profetoi, että hän tulisi olemaan kaksi kautta Israelin pääministerinä ja toinen kerta tulisi olemaan silloin, kun Israel kohtaa suurimman kriisinsä.


1-10 LUVUT LYHYESTI MITÄ SISÄLSI (tutkimukseniI) EENOKIN KIRJASSA SIINÄ 200 enkeliä tulee hermon vuorelle ja he ovat ihastuneet ihmisten tyttäriin ottavat kukin yhden tyttären ja yhtyy ,ihminen ja enkeli siis ! Nämä enkelit opastaa kaikkinaiset salaisuudet mm tähtikuvioden ,pilvien ,lumouksien, tähtikuvioiden , auringonmerkit, he opastavat kaikki maan mineraalit, miekanteot ja metallien työstämisen taidot kaikki jalokivet, väriaineet he saavat aikaan sekaantuessaan ihmisiin jättiläisiä aikaan ja siksi Jumala lähettää arkkienkelin Nooan perheen tykö:Opasta Nooaa sillä maapallon väki on tullut täyteen väkivaltaa ja sillä mikä ei ole oikeaa, huuto kuuluu taivaaseen asti . Jumalan arkkienkelin piti sitoa pahaan opastaneet ihmistenlapset HUOMIO NYT 70 SUKUPOLVEKSI !
TÄSSÄ ARKEOLOGIA TODISTEITA TUOSTA IHMISTEN JA ENKELIEN YHTYMISESTÄ JA JÄTTILÄISISTÄ LINKKI  http://www.youtube.com/watch?v=gmA_lyYJLu0
S




Tutkijat ovat löytäneet jälkiä muinaisen sivilisaation jättiläisiä

Photo © wikipedia.org
Afrikassa, tutkijat löysivät jälkiä, kuten jälki ihmisen jalka, vain 1,2 metrin kokoisia. Tutkijat uskovat, että tämä näyttää toteen sukupuuttoon rodun jättiläisiä kun vaelsi maapallolla.
Seuraava löytyy pystysuora kallio, joka antoi aiheen epäilevämmin mielissä epäillä sen aitoutta. Kuitenkin muut tutkijat heittävät, niin että geologisten prosessien tulos, paloja rockin voidaan siirtää toistuvasti ja viimeksi pystysuoran kallion voisi esiintyä vaaka laatta.
Hyväksi teorian mukaan velikanskoy ja legenda 38-senttinen-toe, jonka väitetään löytyi ryöstäjän Egyptin haudoista. Egyptin kehui epätavallinen "matkamuisto" Sveitsin arkeologi, mutta ei houkutusta yhtään rahaa ja lähti sormi itse. Kuitenkin kuvia jättiläinen sormien löydettiin väärennettyjä ja ryöstäjä myöhemmän ei löytynyt.




hei soitin uskovalle ystävälle Eenokista ja kysyin mitä mieltä sanon häneltä tuli Jumalan viisautta heti nimittäin Hänen Juha.E. nimeltään hän sanoi näin Saatana halusi turmella Jumalan suunnitelman ? Minkä SINÄ KYSYT ? hän halusi sotkea Jumalan pelastussuunnitelman muista JUMALAN LUPAUS nyt etsin raamatusta 1 moos 3:15 Jumala lupasi naisen siemenestä syntyisi se joka murskaa saatanan pään! Nyt Saatanalle oli kiire piti saada turmella ihmiskunnan lupaus soluttautua yhtyen naisiin ja saada turmella ihmiskunta KYLLÄ suurta on tietää nyt kaiken tämän taistelun jälkeen tuo neitsyt tulee raskaaksi !! Välissä vain piti tulla vedenpaisumus jottei kaikki mene pilalle Kyllä on ollut kova taistelu !
Tämä on naisille ! MIETI NYT TARKASTI ! SISARENI Uskovainen soitti minulle ! Hän sanoi Jumalan puhuneen hänelle peitä pääsi kun rukoilet ! Kuule sisareni kertoi tuntuu kuin Jumala olisi antanut tuplavoimat ! RAAMATTU SANOO PEITÄ NAINEN PÄÄSI KUN RUKOILET TAI PROFETOIT ETTEI SINULLE ILMESTY VÄÄRYYDEN ENKELIT ! SILLÄ enkelien tähdenhän siellä sanotaan näin käsketään olla alamainen JUMALAN SANALLE ! ÄLÄ nyt ajattele sisko sanoi mm heittäneen hupun päälle kun rukoili kauppareissulla EI SIINÄ OLE ORJUUTTA ! KULJE MUUTEN VAPAASTI mutta kun rukoilet tai profetoit tee niin JUMALA SANOO EN ITSE MIEHENÄ NÄIN SANOISI MUTTA TEKISIN KOSKA SEN JUMALA SIUNAA ! 
lujasti 70 sukupolveksi maan laaksoihin, heidän tuomionsa päivään saakka, kunnes ikuinen ja lopullinen tuomio on julistettu. Niinä päivinä heidät johdatetaan tulen syvyyksiin: ja kidutukseen ja vankeuteen josta he eivät vapaudu koskaan. Ja jokainen joka tuomitaan ja tuhotaan tästä lähtien, hänet tullaan sitomaan heidän mukaansa sukupolvien loppuun saakka.

GO AND LOOK STORY AND OTHER THINKS----- MENE JA KATSO MUITAKIN MUINAISIA ENNUSTUKSIA
    http://www.youtube.com/watch?v=UlQhzDHNZ8A    http://ennustuksia.com/

100 SUURTA GREAT PROFETIA SIVUA MAILMAILMA 1 LINKIN PÄÄSSÄ SEN JÄLKEEN http://revelation.gotop100.com/index.php

 on 







yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä ! 


Ei kommentteja: