keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

HILJAINEN KANSA NOUSUSSA... VENÄJÄ SAA PARHAIMMAN RAAMATTUNSA SUOMESTA JOSSA SE OLI PIILOSSA JA TALLESSA !

I HAVE NEW BLOGI HERE yesthattrue.blogspot.fi

Suomalainen Koulutyöntekijä kertoi keskiviikko iltana 10.3.2016 radiossa , että Kuusamo jotenkin oli aina,
oli häneltä Suomessa jäänyt käymättä yli 20 vuotta  oli jo  kiertänyt maata.


Kun häneltä kysytään tuletko Kuusamoon, hän innostui ... vihdoinkin hän ajatteli
Tiedän kokemuksesta yötä vasten ei ainakaan talvisaikaan( ajankohdasta en tiedä tarkoin huom.) ole viisasta pohjoiseen mennä matka on pitkä ja väsyttävä. Illalla hänelle soitetaan jossa kerrotaan isän poismenosta...asia joka kyllä oikeuttaisi jäämään kotiin... Riku kuin kertoo isälle tunteensa ja torkahtaa hetkeksi kun hän lähtee evankeliumin laukun kanssa.

         Kyynelin kylvävät



Aamulla hänellä on kouluvierailu mutta hän on vielä matkalla kun usvan keskeltä tulee vastaan näky....VASTASSA ON KOILLIMAAN HILJAINEN KANSA.








Jotenkin on vaikeaa kuvailla Rikun tuntoja mutta radiossa aisti RIKU oli Jumalan puhuttelussa ollut...kertoi Jumalalla on kansaa SUOMESSA JOKA ON HILJAISTA... MUTTA JUMALA NOSTAA ...EN PUHU ENEMPÄÄ ANTAA
RIKUN LAULUN PUHUTELLA MEITÄ ...ANTAKAA HILJAINEN KANSA
SYDÄMENNE KRISTUKSEN JEESUKSEN VERELLÄ HUUHDOTTAVAKSI KIITTÄÄ KARITSAA JA NOUSKAA KUN JUMALA KUTSUU...

                08-Riku Rinne - Nouse Jumalan kansa



                            Hiljainen kansan info video


Merkillistähän on se tämä Suomussalmi on pitäjiä johon venäjä sota-aikana pysähtyi...http://www.suomussalmi.fi/matkailija/nahtavyydet_ja_kayntikohteet/muistomerkit_ja_patsaat
http://www.suomussalmi.fi/matkailija/nahtavyydet_ja_kayntikohteet/suomussalmen_sotahistoria

KUMMALLISTA ON MYÖS PATMOS LÄHETTÄÄ POSTIA ASIASTA JOSSA IHMETELLÄÄN SITÄ KUN VENÄLÄINEN Raamatun käännöstyön
apostoli Borislav ArapovicKuvahaun tulos haulle borislav arapovic


 kierteli euroopassa vuodesta toiseen etsien 1904-1913
RAAMATTU JA RAAMATUN SELITYSTEOSTA Tolkova BIBLIJAA  NIMI
teos on parhain koskaan ilmestynyt venäjänkielinen teologinen käsikirjasto ja Pyhän RAAMATUN kommentaarikokonaisuus. Sitä etsittiin joka paikasta ...
JUMALA PYSÄYTTI VENÄJÄN SUOMEEN JA HÄNEN SANANSA TOLKOVA BIBLIJA OLI TÄÄLLÄ PIILOSSA. NYT SUOMALAISET ANTAVAT SEN TAKAISIN VENÄJÄLLE. EIKÖ OLE JUMALA TAAS IHMEELLINEN ISOISTA MAISTA ETSITTIIN , PIENI OLI TAAS SUURTA.
Parhaillaan keräys mm patmoksen toimesta kirjan saamiseksi venäjälle.

klo 9.15 aamu ja 10.3.2016 en tiennyt mitään Helsinkiin tulee traktorimarssi saattoi olla profetaalista sanoa hiljainen kansa nousussa...olen järkyttynyt kuulin radiosta jotta maanviljelijöitä mennyt konkurssiin ja EU

Helsinkiin huristelee 300 (700 meni lopulta ) traktoria ja 2000 viljelijää perjantaina – näillä teillä traktorimarssi kulkee

Tällainen traktorimarssi järjestettiin vuonna 1998.


MAANVILJELIJÄT tulevat traktoreillaan suurmielenosoitukseen Helsingin Senaatintorille perjantaina 11.3. kello 11–15. Viljelijöiden mitta täynnä – traktorimarssi Helsinkiin -tapahtumaan on tulossa 300 traktoria ajamalla ja laveteilla. Bussikuljetuksilla ja muilla liikennevälineillä Helsinkiin odotetaan saapuvaksi 2000 viljelijää.

Kaukaisimmat tulijat saapuvat Yli-Kiimingistä ja Kuusamosta. Osa kaukaa tulijoista kokoontuu Hirvaskankaan Shellillä Äänekoskella. 


Helsinkiin huristelee 300 traktoria ja 2000 viljelijää perjantaina – näillä teillä traktorimarssi kulkee




Tällainen traktorimarssi järjestettiin vuonna 1998.

Helsingissä nähdään perjantaina iso maanviljelijöiden ja maataloustuottajien mielenosoitus.

MAANVILJELIJÄT tulevat traktoreillaan suurmielenosoitukseen Helsingin Senaatintorille perjantaina 11.3. kello 11–15. Viljelijöiden mitta täynnä – traktorimarssi Helsinkiin -tapahtumaan on tulossa 300 traktoria ajamalla ja laveteilla. Bussikuljetuksilla ja muilla liikennevälineillä Helsinkiin odotetaan saapuvaksi 2000 viljelijää.

Kaukaisimmat tulijat saapuvat Yli-Kiimingistä ja Kuusamosta. Osa kaukaa tulijoista kokoontuu Hirvaskankaan Shellillä Äänekoskella.





Viljelijät haluavat Suomen hallitukselta ja eduskunnalta vauhtia maatilojen talouden parantamiseksi. Maatilojen taloustilanne on nyt viljelijöiden mukaan katastrofaalinen, ja useat tilat ovat talousahdingossa. Maaseutuviraston ilmoitus tukien maksatuksen viivästymisestä oli sekin kova isku viljelijöille.


MIELENOSOITTAJILLA on kolme kokoontumispaikkaa Kehä III:n ulkopuolella. Traktorit ajavat kaupunkiin 110-, 120-, 130-, 140- ja 170-teitä pitkin. Traktorit kokoontuvat näiden reittien varrelle 20–30 kilometrin päähän Helsingissä ennen kello 8:aa.

Kokoontumispaikoilta traktorit lähtevät liikkeelle noin viiden traktorin letkoissa kello 8.30–9.30. Letkojen väliin on tarkoitus jättää tilaa myöhäiselle aamuliikenteelle. Tarkoitus on tällä järjestelyllä välttää aamuruuhka. Peräkärryt on jätetty kotiin.








Traktoreita ajaa perjantaiaamuna Helsinkiin useita teitä pitkin.
Tilojen rahavaikeuksia on pahentanut se, että tukien maksatusta siirrettiin ensin EU- ja hallitustason päätöksillä. Sitten lisäharmia aiheutti Maaseutuviraston hankkeen myöhästyminen.

Maanviljelijät kertovat vakavasta raha-ahdingostaan: ”Kohta ei enää jaksa”

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001134699.html

TÄTÄ ON NYT PELJÄTTÄVÄ JA HALLITUKSEN TOIMITTAVA PIAN
SILLÄ JOS MAANVILJELIJÄT EI SAA APUA...ALKAA POHJOISESSA RUOKA OLLA NIIN KALLISTA...JA KUN PAKOLAISLAUMAT ON EUROOPASSA HE SYÖ OSANSA, MEITÄ ELÄTÄ TÄÄLLÄ KUKAAN ! OLEMME NÄLÄN KOURISSA KUTEN HISTORIASSA MUTTA PAHEMMIN.
http://tttooit.blogspot.fi/2015/12/jumalan-profetia-ja-sinetit-4-hevosista.html

ELOKUUSSA 23 PÄIVÄ 2008 KENIASSA JO NÄKI PROFEETTA 2 ASIAA,TOINEN OLI MUSTA HEVONEN JOKA TULIKIN 2014 ME POHJOISEN MAAN IHMISET NÄIMME MINNE PAKOLAISLAUMAT TULEVAT.. NYT 2015 RAAMATTU SANOO POHJOISEEN PÄIN JA TUOVAT NÄLÄN MUKANAAN TAI LEIVÄN KALLISTUMISEN...KERROTTU MM SAKARIASSA. JA ILMESTYSKIRJASSA.


yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä !




Ei kommentteja: