maanantai 13. lokakuuta 2014

EKSTRA PALLO , VIIMEINEN SHANSSI, JONKA ELÄMÄ ANTOI . EKSTRA BALL, LAST CHANGE WHAT LIVE GIVE ME .

Kari Tapio - Extrapallo




Agents & Mr. Breathless - Extrapallo (Live)


Muistatko pelanneesi joskus flipperiä? Ennen lähes jokaiselta huoltoasemalta ja baarista löytynyt flipperi on hiljalleen kadonnut katukuvasta!

PISTÄN LOPPUUN SULLE
PAIKAN MISSÄ VOIT VIELÄ PELATA FLIPPERIÄ ! HEI PARASTA KUITENKIN PELATA ELÄMÄSSÄ VARMAN PÄÄLLE ! KUN JOUDUTTIIN LISÄKIERROKSILLE JA ULOSPARATIISISTA. PITI JUMALAN LÄHETTÄÄ EKSTRA BALL ELI JEESUS KRISTUS ON EKSTRA  NEW CHANGE  JA UUSI CHANSSI MEILLE ! ÄLÄ JÄTÄ KÄYTTÄMÄTTÄ MUUTEN LIFE STOP.!
 HEI EIKÄ NÄINKÄÄN SAA KÄYDÄ MITEN KÄVI DUUDSONIEN JUKALLE ! ONKO JO NÄIN TUOLLE JUKALLE KÄYNY ? EI OO VOINU  OLLA TUOLLAASTA,
KÄYDÄ SILLÄ EI VIELÄ ?! EI  KRISTUSPALLO OLE TUHONNUT VIELÄ KUVAPATSASTA ! TIETYSTI JUKALLE KAIKKI PITÄÄ KÄYRÄ ENNAKKOON, JOTTA NÄIN VOI KÄYDÄ !

Vierivä jättikuula taittoi Duudsonit-Jukan niskat, katso video

http://www.mtv.fi/viihde/televisio/artikkeli/vieriva-jattikuula-taittoi-duudsonit-jukan-niskat-katso-video/2914948



Duudsonit: Jukan niskat taittuivat


Duudsonit: Jukan niskat taittuivat

patsas

http://beltsassar.com/tag/patsas/ Mahtavaa selvitystä kuvapatsaasta TUOSSA  LINKISSÄ KATSO KUINKA YK JULISTAA 666
666
MAAILMAA JAETAAN  10 OSAA SIKSI ON SOTIA NE AJETAAN NYT SISÄÄN VÄKISIN.
Ilm. 17:12-13 “Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.”

IMG_20141002_061955
Sinä näet, Venäjä on alkanut muodostaa Rooman Klubin suunnitelmaan kuuluvaa supervaltiotaan, näytetty alapuolella
http://www.cuttingedge.org/news/n2436.cfm

 Aivan kuten Daniel näki, neljännen valtakunnan edeltäjät, katolilaiset ja muslimit muuttivat Raamatun ajat (kalenterin ja juhlapyhät) ja maailman Luojan lait. Nämä kaksi ovat myös tappaneet ja vainonneet kymmeniä miljoonia uskovaisia halki historian. Nyt näemme, kuinka länsimainen media suoltaa propagandaa rakentaen näyttämöä antikristuksen ajalle, jota kutsutaan Uudeksi maailmanjärjestykseksi, ja kuinka länsimaissa muuta vapautta lisätään, mutta Raamatulliset arvot ja lait tuhotaan ja uskovia vainotaan yhä enemmän. ISIS on palauttamassa muslimimaailmaa kalifaattiin, jonka Mohammed loi katolilaisen vaimonsa Kadijahin ja tämän serkun Waraquahin ohjailemana. Huomattavaa on myös, kuinka länsimaistunut Turkki on islamilaistunut tämän vuoden aikana, ja Istanbulilla tulee olemaan merkittävä rooli lopunajassa ja neljännen valtakunnan noustessa.
paavi _ al-azhar
Islamin kalifaatti nousee Euroopan unionin rinnalle haastamaan, kunnes kolmannessa maailmansodassa ne yhdistyvät uudeksi liitoksi ja uudeksi uskonnoksi. Neitsyt Mariaa kutsutaan katolisessa kirkossa Fatimaksi, joka oli Mohammedin tyttären nimi, sekä juutalaisessa perimätiedossa Ismaelin tyttären nimi.
1. Moos. 16:11-12 “Katso, sinä olet raskaana ja synnytät pojan ja kutsut hänet Ismaeliksi, sillä Herra on kuullut sinun hätäsi. Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, ja hän on kaikkien veljiensä niskassa.
ISIS KAUHISTUKSET SYYRIASSA JA IRAKISSA JA MUUALLA, JOS ÄLÄ KATSO JOS TEKEE HÄIJYÄ SIINÄ TAPETTU KRISTITTY SYYRIAS





Christian Man From Maaloula Syyria Beheaded Isis



KETÄ MINÄ TÄLLÄ PALVELIN ? JUMALAA ET AINAKAAN!





http://bobpowell.blogspot.fi/ TÄÄLTÄ LISÄÄ


http://hopeakuula.org/

Paikka missä voi käydä viimeisen pallon, käydä vielä pyörittämässä flipperilla.
aika hurjaksi tääl mailmassa meno on käynyt ! flipperi on ihan normaalia sentääs itsekin pelannut ! muistoja! Ai niin, jotkut ei tiedä kun pelaat flipperiä, peli loppuu mutta ekstrapallo suo mahdollisuuden jatkaa peliä joskus ,ylität jonkin piste rajan ,joka usein takaa pelin jatkumisen, se on siis kuin JEESUKSEN TÄNNE TULO ELÄMÄ JATKUU HOPEA ON RAAMATUSSA LUNASTUKSEN MERKKI NIINKUIN HOPEA KUULAKIN EKTRAPALLOSSA.

Revelation Song Phillips Craig & Dean האמת

MAHTAVA LOPPU JUTTU TÄMÄ... NÄIDEN JÄLKEEN
http://www.youtube.com/watch?v=Xyx3S9CXt2Y


YLLÄOLEVAT LINKIT OVAT ETSITTY INTERNETISTÄ EN OLE VASTUUSSA NIIDEN SISÄLLÖSTÄ !

Ei kommentteja: