torstai 2. lokakuuta 2014

LE GRAND SANCY VAI BEAU SANCY ? JUMALA ANTOI SUOMELLE NAISEN ! TIMANTIN KALTAISEN !



BEAU ON RANSKAA JA TARKOITTAA KAUNISTA JOUDUIN ETSIMÄÄN!

Beau Sancy timantti


Näyttävä Beau Sancy timantti, 
Beau Sancy on hiottu timantti, jonka paino on 34,98 karaattia.
Ranskan kuningas Henrik IV osti Beau Sancyn vaimolleen Maria de’ Medicille vuonna 1604. Tämän jälkeen se on kiertänyt eri omistajilla Ranskassa, Englannissa, Hollannissa ja Preussissa. Vuonna 2012 Beau Sancy myytiin Sotheby’sin huutokaupassa Sveitsissä 7,5 miljoonalla eurolla.[1][2
kuva poistettu ! katso tästä linkistä ! look picture link here !
http://www.theguardian.com/world/2012/may/16/le-beau-sancy-diamond-sold
SUOMEN LE GRAND NAINEN AURORA KARAMZIN  OMISTI SUUREMMAN LE GRANDIN TIMANTIN
Le GRAND ON MYÖS RANSKAA JA TARKOITTAA SUURTA  TIMANTIKSEEN MONET LUULEE ENSIMMÄISTÄ. KERRON NÄMÄ TIMANTIT  ON SISARUKSIA LE GRAND ON SUUREMPI KUIN BEAU.  AURORA SAI LE GRANDIN ! TÄHÄN TUON SITÄ ERINLAISTA NÄKÖKULMAA,  SILLÄ JUMALA KÄYTTI AUROORAN KAUNEUTTA HYVÄKSEEN  JA AURORA YMMÄRSI JUMALAN, VIEDESSÄ ELÄMÄÄ ETEENPÄIN, MIKÄ ON TÄRKEÄÄ !! AURORA OMASI VAKAUMUKSEN, NÄIN JUMALA KÄYTTI HÄNTÄ SUOMEN KOHTALON VUOSISSA, MUTTA MYÖS VENÄJÄLLÄ ! NÄLKÄVUOSISSA YM. HÄN MENETTI MONET MIEHISTÄÄN KUOLEMALLE, SILLÄ JOKIN KORKEAMPI TARKOITUS VEI ASIAT NIIN. HÄNEN KÄSIINSÄ ANNETTIIN LE GRAND YNNÄ MUUTA, VALTAVAT OMAISUUDET JA MITEN AURORA KÄYTTIKÄÄN VIISAASTI RAHOJAAN ! JUMALAN NÄKÖKULMASTA ! SIITÄ TOISESTA SIJOITTAJIEN JA RAHAA LISÄÄ VAIN ITSELLE EI ! TÄSSÄ ON OPPIA MUILLEKKIN, JOTKA OMISTATTE RAHAA PALJON MITEN,   KÄYTÄTTE SITÄ???

    Le Grand Sancy 














Sancy

Sancy on poikkeuksellisen kauniina pidetty timantti. Sen paino on 55,23 karaattia ja se on väriltään keltaiseen vivahtava.
Tiedosto:Le Sancy.jpg
Sancyn kellertävä väri erottuu vasemmalla sivulla
Timantti löydettiin Intiasta 1500- ja 1600-lukujen vaihteessa. Sen toi tuolloiseen Konstantinopoliin eliIstanbuliin ranskalainen Sancyn lordi Nicolas Harlay, joka oli Henrik III:n suurlähettiläänä Turkissa.
Timantti myytiin miltei hiomattomana kuningatar Elisabet I:lle. Henkilökohtaisissa talousvaikeuksissa Kaarle Ipanttasi Sancyn Ranskaan. Hän ei lunastanut sitä, ja timantti päätyi kardinaali Mazarinin haltuun. Hän jätti kuollessaan 1661 Sancyn sekä muut omistamansa timantit kuningas Ludvig XIV:lle, ja Sancysta tuli osa Ranskan kruununjalokiviä. Ne varastettiin vallankumouksen kaaoksessa vuonna 1792. Timantit löytyivät lukuunottamatta Ranskan kruunun sinistä timanttia.
Markiisi Iranda panttasi Sancyn rahoittaakseen Marengon taistelua 1800.[1] Vuonna 1828 se ostettiin Venäjälle ja vuonna 1836 sen sai huomenlahjakseen suomalainen Aurora Karamzin. 1865 Sancy oli näytteillä Pariisissa, ja sen arvoksi oli merkitty miljoona frangia.[2]
Timantin seuraava omistaja oli kuningatar Maria Louisa. Useiden omistajanvaihdosten jälkeen William Waldorf Astor osti timantin poikansa vaimolle varakreivitär Nancylle 1906. Nykyisin timantti on Pariisissa Louvren museossa.
Sancyyn liittyy verinen kertomus. Harlayn palvelija, joka kuljetti timanttia Ranskaan, joutui rosvojen yllättämäksi. Harlay tiesi palvelijan uskolliseksi ja järjesti etsinnän, jossa palvelijan ruumis löytyi. Kävi ilmi että hän oli niellyt timantin, joka löytyi vatsalaukusta.[3]
Timantti taas katosi 25 vuotta riittävän kauan patsas rajoitukset päättyvät, kun se pintaan ostettava Nicholas Demidov, joka antoi sen vaimolleen. Se myi tämän jälkeen Sir Jamsetee Jeejeebhoy ja lopulta William Astor 1865 Astor perhe piti hallussaan kivi vuoteen 1976, jolloin ne myi sen julkistamattoman summan Louvreen missä se asuu edelleen tänään. Diamond on hieman epätavallinen muoto ja on lähes flay toisella puolella. Tämän tyyppinen leikkaus on hyvin yleinen vanhemmissa timantteja. Kivi mittaa 55,232 karaattia ja on hieman keltainen väri. Useimpien asiantuntijoiden mielestä Sancy oli osa paljon suurempaa timantti, joka on uudelleen leikattu jossain vaiheessa, mutta ei ole yksimielisyyttä, joka timantti se tuli alunperin.


AURORA KAUNIS NAINEN


http://www.jokioinen.fi/fi/matkailijat/historia/aurora_karamzin
LAITAN
MONTA LINKKIÄ JOTTA VOIT TUTUSTUA ON JOPA JOISSAKIN NIIN HERKKÄ AIHE ETTEI KÄSITÄ ! SEN SANON EI MAALLISELLÄ HENGELLÄ JA SAAVUTETA KUIN ITSEKKYYTTÄ  VAAN JALOUS JONKA AUROORA SAI TULI JUMALAN HENGEN MUOVATESSA HÄNTÄ
KÄYTTÖÖNSÄ SPESIAALISTI.

 Kiinnostus yhteiskunnallisia asioita kohtaan heräsi Aurora Karamzinissa ilmeisesti osaksi puolisonsa vaikutuksesta. Hänelle tuli tavaksi käydä matkoillaan tutustumassa paikallisiin hyväntekeväisyyslaitoksiin ja sairaaloihin. Sekä katolisten nunnien orpokodit ja vanhainkodit että protestanttisten herätysliikkeiden laitokset tulivat hänelle tutuiksi.
Seuraavana vuonna Karamzinit tekivät suuren seurueen kanssa hankalan matkan Demidovien kaivos- ja tehdaskaupunkiin Nishnij Tagilskiin Uralin itärinteille. Kaikki suvun rikkaudet olivat sieltä lähtöisin, mutta perustajien jälkeen kukaan omistajista ei ollut näyttäytynyt siellä kuin pikaisesti. Karamzinit viipyivät seudulla useita kuukausia. Aurora Karamzin kävi kaivoksissa ja sulatoissa ja vaati saada tavata työnjohdon ja insinöörien lisäksi myös työntekijöitä ja heidän perheitään sekä paikallisia pappeja. Hän oli kummina maaorjien lapsille ja lahjoitti kapioita heidän tyttärilleen. Hän tutustui seudulle jo edellisten polvien aikana perustettuihin orpokotiin ja vanhainkotiin, ja hänen aloitteestaan aloitti toimintansa sekä synnytyslaitos että lastenkoti, jonka yhteyteen perustettiin sekä tyttö- että poikakoulu. Näiden toimintaa hän seurasi Demidovin liikkeen johdon välityksellä vielä myöhempinä vuosina. Hänen kirjeenvaihdostaan löytyy myös osoituksia siitä, että hän ylläpiti henkilökohtaista yhteyttä eräisiin yksityisiin avustettaviinsa, etenkin opiskelevia nuoria tukien.http://www.netikka.net/kraden/a_karamzin.htm
Paulin holhoojana Aurora Karamzin otti osaa Demidovin liikkeen johtoon ja emännöi poikansa yhä ylellisemmissä juhlissa Pietarissa. Vierailuja keisarillisen perheen luona ei tietenkään sopinut koskaan jättää väliin. Keisarit vaihtuivat, mutta Aurora Karamzin oli uskollinen. Kun Aleksanteri II:n vanhin poika  Nikolai Aleksandrovitsh kuoli Nizzassa, Aurora Karamzin lähti viipymättä Pariisista surevia vanhempia lohduttamaan. Paulin tultua täysi-ikäiseksi Aurora Karamzin asettui asumaan Träskändaan, mutta vietti talvet isäpuolensa kanssa Hakasalmen huvilassa, jonka hän tämän kuoltua lunasti kokonaan itselleen. Kun Emil Stjernvall-Walleen jäi eläkkeelle ministerivaltiosihteerin virasta, sisarukset asuivat yhdessä tässä nyt "Karamzinin huvilana" tunnetussa talossa.
Aurora Karamzinin uskonnollinen vakaumus perustui ilmeisesti häneen jo varhain juurtuneeseen lapsenuskoon, turvallisuudentunteeseen, jota mitkään myöhemmät menetykset ja pettymykset eivät horjuttaneet. Lisäksi hän sai vaikutteita Pietarin ylhäisöpiirien herännäisyysliikkeistä. Taipumus ja kyky tunteenomaiseen hartauteen herättivät hänessä voimakkaan tarpeen konkreettiseen toimintaan. Näihin ominaisuuksiin vetosi voimakkaasti se, mitä hän ensin kuuli ja myöhemmin näki Pietarin evankelisessa hospitaalissa sekä pastori Theodor Fliednerin perustamassa Kaiserswerthin uranuurtavassa diakonissalaitoksessa Reininmaalla. Juuri tällaista työtä hän uskoi Suomessa tarvittavan. Se antaisi maamme nuorille naisille, sekä sivistyneille että muuten valveutuneille, mahdollisuuden sekä välttämättömän koulutuksen käytännölliseen toimintaan sairaiden ja vähäosaisten keskuudessa.
Uralilla VENÄJÄLLÄ Auroraa muistellaan nimellä meidän pikku-Äitimme tai Kyyhkyläinen "ÄITI DEMIDOVA" 

Karamzinit matkustelivat paljon. Andrei Karamzin kautta Aurora tutustui myös Leo Tolstoihin ja hänen näkemyksiinsä kristillisestä palvelutyöstä. 1840-luvun lopulla pariskunta teki kaksi pitkää matkaa, jotka muuttivat voimakkaasti Auroran maailmakuvaa ja toimintaa. Vuosina 1847-1848 Karamzinit viettivät pitkiä aikoja Pariisissa juuri vallankumouksen aikaan ja seurasivat mielenkiinnolla poliittista liikehdintää. Ranskalaisten poliitikkojen kiihkeiden keskustelujen seuraaminen oli uutta ja innostavaa, koska Venäjällä kaikki poliittinen toiminta ja politiikasta keskusteleminen oli kiellettyä.
Vuonna 1849 Karamzinit matkustivat Uralille Nizni Tagiliin tutustumaan Auroran omistamiin kaivoksiin.
Karamzinit viettivät Nizni Tagilin kylässä koko kesän työläisten parissa. Aurora perehtyi työläisten elämään, ja vieraili jokaisessa tehtaassa ja kaivoksessa, sekä kodeissa. Maaorjien köyhyydestä ja puutteesta järkyttynyt Aurora pyrki parantamaan olosuhteita.

Auroran aloitteesta rakennettiin sairaaloita, synnytyslaitos, vanhustentalo, useita kouluja ja lastenkoteja sekä köyhäintalo. Hän jakoi apua köyhille, ja toimi lukuisissa ristiäisissä kummina ja häissä morsiamien pukijana. Uralilla Auroraa pidettiin Jumalan äidin vertaisena. Häntä kutsuttiin nimillä Kyyhkyläinen ja Meidän Pikku-Äitimme. Työläiset muistelivat hyväntekijäänsä ”Äiti Demidovaa” lämmöllä vuosienkin jälkeen.
  
 Aurora Demidova Uralilla, Kopio Karl Brulovin maalauksesta, 1836  (Nizni Tagilin kulttuurihistoriallinen museo)
Matkojen jälkeen Aurorassa heräsi uusi kiinnostus yhteiskunnallisia asioita kohtaan. Uralin vierailu oli tärkeä, sillä siellä hän saattoi tehdä konkreettisesti hyvää ja nähdä työnsä tulokset. Näiden kokemusten kautta Aurora kiinnostui hyväntekeväisyystyöstä ja alkoi yhä syvällisemmin ajatella elämän tarkoitusta ja keinoja kärsivien ihmisten auttamiseksi. Hänelle tuli tavaksi käydä matkoillaan tutustumassa paikallisiin hyväntekeväisyyslaitoksiin ja sairaaloihin. Näin sekä katolisten nunnien orpokodit ja vanhainkodit että protestanttisten herätysliikkeiden laitokset tulivat hänelle tutuiksi.
USEIN JUMALAN IHMISIÄ EI VOI LAITTAA PIENEEN MUOTTIIN  EI ENEMPÄÄ MAALLISTEN TAI USKOVAISTEN MUOTTIIN SILLÄ ME NÄEMME  LIIAN PIENESTI NÄKISIMMEPÄ KUIN AUROORA !
http://elakooneilinen.blogspot.fi/2013/09/kiehtovia-naiskohtaloita-tarunhohtoinen.html
TÄSSÄ LINKISSÄ AURORAN MIEHET JOTKA KUOLIVAT NUORINA ALEKSANDER MUHANOV, PAUL DEMIDOV MIES JOKA 3 KRT KOSI AURORAA, ANDREI KARAMZIN, KATSO MIELENKIINTOINEN MITEN ASIAT MENI !

Valtiopäivät ja Träskändan metsästysjuhla 1863A
AURORA
 ALOITTI JUHLIEN VALMISTELUT  VUOSI AIEMMIN ...SALAISESTI.

Träskändan kartanon historian loistelian tapahtuma olivat keisari Aleksanteri II:n vierailun kunniaksi järjestetyt juhlat syksyllä 1863.





Keisarin Suomen vierailu oli täsmällisesti suunniteltu ja tiukasti aikataulutettu. Virallisen ohjelman lisäksi keisarilliselle seurueelle järjestettiin Träskändassa metsästysjuhlien nimellä kulkeneet vertaansa vailla olleet pidot. Rikas ja ylhäinen sekä keisarillisen perheen henkilökohtaisesti tuntenut Aurora Karamzin oli luonteva emäntä loisteliaille juhlille. 


Juhlien valmistelut aloitettiin Auroran Pietarissa adjutanttina toimineen veljen Emil Stjernvall-Walleenin kehotuksesta salaisesti jo vuosi etukäteen.




R. Ekman: Valtiopäivien avajaiset (Ritarihuone, kuva: W. Brummer)


Keisarin kerrottiin ikävystyneen täysin tarkastuksissa ja virallisissa tilaisuuksissa. Träskändassa hänen piti saada rentoutua ja nauttia elämästään. Vain hienoin ja paras kelpasi. Pariisin Palais-Royalissa toimiva Chevet –yhtiö toimitti henkilökunnan, ruoan ja viinit. Tarjoiluun käytettiin Demidovien täyskultaista astiastoa. 
EI AURORALTA KYLLÄ IDEAT OLLEET HUKASSA USKOMATON TÄMÄ ASIA !
Miellyttääkseen metsästyksestä pitänyttä keisaria Aurora tuotti laivalasteittain riistaeläimiä Saksasta, Virosta ja Liivinmaalta. Kaartin upseerit vartioivat puiston reunoilla, etteivät eläimet päässeet karkuun. Pienellä alueella oli 200 jänistä, 12 kettua, 15 kaurista ja 20 fasaania – lienee kaikkien aikojen Suomen ennätys  ! 

Nautittuaan aamiaista seurue ryhtyi "metsästämään" kaartilaisten ympäröimiä eläimiä ja saalis oli ymmärrettävästi suuri. Paikalle, jossa keisari kaatoi saksanhirven istutettiin tammi, joka tunnetaan keisarin tammena.  
  
Metsästyksen jälkeen tarjotulle loisteliaalle lounaalle osallistuivat metsästysseurueen lisäksi kenraalikunta, senaattoreita, maamarsalkka ja valtiopäiväedustajia.

Levättyään ja vaihdettuaan asujaan parhaimpiinsa pukeutunut le beau monde nautti vertaansa vailla olevan päivällisen, jonka jälkeen tanssittiin  juhlia varten rakennetussa, kukin ja kasvein koristellussa peilisalissa. Kartanon puisto oli juhlavalaistu värilyhdyin  ja bengalintulin, illan päätteeksi nähtiin ennen kokemattoman upea ilotulitus. 

AIJAI ! AIJAI ! HELSINGIN LUOTETTAVIMMAKSI SANOTTU KULJETTAJA KAATOKÄNNISSÄ KEISARIA KYYDITTÄMÄSSÄ !  ON OLLUT JUHLAT TÄYTYY SANOA !

Myös henkilökunta ja kuokkavieraat saivat nauttia runsaasta tarjoilusta. Kerrotaan, että keisarin poistuessa juhlista lähellä  puoltayötä Helsingin luotettavimmaksi sanottu hevoskuski oli niin juovuksissa, että  Alfons Walleenin oli istuttava kuskinpukille tätä tukemaan. 
Paluu kolmivaljakolla tapahtui sateisessa yössä soihduin valaistua tietä Tikkurilan asemalle ja sieltä keisarillisella junalla Helsinkiin, jonne saavuttiin vasta pikkutunneilla.
KEISARILLE KEISARILLINEN WC OLI KUIN LINNA 

Aleksanteri II vierailua varten rakennettu G.T.P. Chiewitzin suunnittelema ”Keisarillinen latriini”.


NYT ASIA JOTA olen liian pieni arvioimaan, mutta JUMALA JOKA TIETÄÄ tuon esille arasti, jotta josko sinä arvioisit ehkä paremmin ? Tämä kaupunki  
JONKA NIMI SIIS NIZNI TAGIL TÄÄLTÄ OLI TÄMÄ PAUL DEMIDOVIN

 ISÄLTÄÄN SAAMA KAIVOSALUE, SINNE AURORA KOHDISTI HYVÄN TEKEVÄISYYTTÄ. AJATTELEPA ITSE HETKI ? MYÖHEMMIN KUN VENÄJÄLLÄ OLI KOHTALON HETKET JA ....
VENÄJÄ OLI NATSISAKSAN PURISTUKSESSA OLIKO TÄMÄ KAUPUNKI ? YKSI AVAIMISTA NATSIEN LYÖMISEEN ?  TÄSTÄ KAUPUNGISTA TULI
MAILMAN SUURIN PANSSARIVAUNUN VALMISTAJA. LAITAN SINULLE WIKIPEDIAA, JOTTA NÄIN ON ! JUMALAN KÄDESSÄ, SIIS ON KOHTALOT !
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ni%C5%BEni_Tagil kuvia, picture
Nižni Tagil (ven. Ни́жний Таги́л) on merkittävä venäläinen metalli- ja puolustusteollisuuskaupunki Sverdlovskin alueella Uralilla noin 25 km Aasian puolella. Kaupungin asukasluku oli 361 811 (2010 väestönlaskenta).[1] Kaupunki sijaitsee noin 130 km Jekaterinburgista pohjoiseen.
Kaupunki on rakennettu sammuneen tulivuoren ympärille. Sen läpi kulkee Tagiljoki. Kaupungin korkeus merenpinnasta vaihtelee 170 ja 380 metrin välillä.
Nižni Tagilin historia alkaa Visokogorskin rautasulattamon perustamisesta 1696. Kaupunki itse perustettiin lokakuussa 1722 Nikolai Demidovin kuparisulattamon työläisten asumuksien yhteyteen. Venäjän ensimmäinen veturi rakennettiin Nižni Tagilissa 1833.
Nižni Tagil on merkittävä metalliteollisuuden keskus. Nižni Tagilin metallurginen kombinaatti NTMK on yksi Venäjän merkittävimpiä terästeollisuusyrityksiä; nykyään se on osa suurta Evraz-teräskonsernia. Vuonna 1936 perustettu Uralin vaunutehdasUralVagonZavod (UVZ) puolestaan valmisti aluksi junanvaunuja, mutta vuodesta 1941 siitä tuli maailman suurin panssarivaunujen valmistaja, jonka tuotteita ovat mm. T-55T-72 ja T-90. Tehdas tuottaa myös mm. kaivinkoneita.

Maailman suurimman panssarivaunuvalmistajan,Uralvagonzavodinpääkonttori Nižni Tagilissa.
Sverdlovskin alue Venäjällä, alla kaupungin sijainti alueellaSverdlovskin alue Venäjällä, alla kaupungin sijainti 

Aurora 90 -vuotispäivänään Hakasalmen huvilan edustalla 1898 (HKM)

AURORAN SYNTYMÄPAIKKA ON VENÄLÄISITTÄIN AJATELLEN ERIKOINEN
JA KUVAA HYVIN MINKÄLAINEN KOHTALOKIN VOI OLLA MONET SUOMALAISET KUN
OLEN KYSYNYT HEILTÄ? TIEDÄTKÖ MITÄ PORI RUOTSIKSI MERKITSEE? EN TIEDÄ  VOI OLLA USEAMPI VASTAUS PORISSA TILANNE VOI OLLA TOISIN ? BJÖRNEBORG =KARHUN LINNA 

Kaupungin ruotsinkielisen nimen Björneborg loppuosasta -borg (kaupunki, linna) on johdettu suomenkielinen nimi Pori.[14] Koko ruotsinkielinen nimi tarkoittaa Karhukaupunkia (Karhulinnaa) ja muinaiskreikasta johdettu latinankielinen nimi Arctopolis myösKarhukaupunkia. Porista käytetään usein suomeksikin lempinimityksenä samaa
Vaakunan karhuaihe on peräisin 1600-luvun sinetistä ja tunnuslause, Deus protector noster eli "Jumala suojelijamme", on kaupungin perustajan, Juhana Herttuan vaakunasta


Porin vaakuna.svgPori.sijainti.suomi.2010.svg
sijainti
Pori
ruots. Björneborg, lat. Arctopolis

Vanhuus valtiorouvana

Aurora Karamzinin 90 -vuotissyntymäpäivää juhlittiin näyttävästi 3. elokuuta 1898. Arvokkaimman huomionosoituksen hän sai keisari Nikolai II:lta, joka myönsi hänelle harvinaisen Valtiorouvan arvonimen. Aurora Karamzin kuoli toukokuun 13. päivänä 1902, lähes 94 vuoden iässä. Hänet saatettiin haudanlepoon arvovieraiden läsnä ollessa Helsingin vanhalla hautausmaalla toukokuun 17. päivänä 1902. Haudalle pystytettiin myöhemmin Ville Vallgrenin veistämä marmorinen muistomerkki, johon Auroran toiveesta kirjoitettiin ranskaksi 1. Korinttolaiskirjeen 13. luvun sanat. 

"Quand je parlerais les langues des hommes et des anges, si je n’ai pas l’amour,
je ne suis plus qu’airain qui sonne ou cymbale qui retentit.”
Keisarillisissa piireissä liikkunut upporikas Aurora eli elämän, joka oli kuin ihmeellistä satua. Rikkaudet tai arvonimet eivät kuitenkaan tuoneet Auroralle onnea. Paljon surua ja suuria menetyksiä kokenut Aurora löysi elämälleen tarkoituksen hyväntekeväisyydestä ja pyyteettömästä lähimmäisten auttamisesta.  Aurora oli rohkea ja ennakkoluuloton edelläkävijä, jonka elämäntyötä Zachris Topelius ylisti sanoen: ”Paljon on niitä, jotka ovat mukana, mutta vain harvoja, jotka aloittavat.”
"Voiko kuolevainen saada kauniimpaa jälkimuistoa kuin tämän: hän oli köyhien apu, murheellisten lohdutus, nuorten tuki, vanhojen esimerkki ja maansa kunnia.”
!

TÄMÄ ON VAJAVAISTA, MUTTA SAATTE KAIKKI PITÄÄ KAUNIIN KUVAN HENKILÖSTÄ, EN VAIN VOI OLLA NÄKEMÄTTÄ JUMALAN
KÄTTÄ TÄMÄN IHMISEN KOHTALOISSA !  HÄNEN SUKUANSA ITALIASSA, RANSKASSA ,VENÄJÄLLÄ JA ERI PAIKOISSA USA:SSAKIN, LÖYTYY MUUTEN DEMIDOVEJA SUOMESTA. VENÄJÄN VALLANKUMOUKSEN JÄLKEEN, TAAS TAPAHTUI, MUTTA SE ON TAAS OMA TARINA. PISTÄN LOPUKSI LINKIN SUOMEEN TULLEESEEN. KAIKKIA TEITÄ JUMALA JOHTAKOON, ÄLÄ KATSO ITSEESI LUOTA, JUMALAN ARMOON, MIHIN SE VIELÄ JOHTAAKAAN ?
http://happikaappi.blogspot.fi/2013/08/84-ortodoksisen-emigrantin-tie.html


Love is Blue With Violin         



OR GUITAR

Love is Blue- DONGHWAN-NOH (guitar)https://www.youtube.com/watch?v=s74jx7IvD_Q

OR SONG

CLAUDINE LONGET - love is blue



LISÄYS
8.12.2014 TÄMÄN AIHEEN TEON JÄLKEEN, TYTTÄRENI KERTOO, KUN
AUTOSSA JUTELLAAN AURORASTA, ETTÄ HÄN SAI LAPSENA AURORA KARAMZIN SÄÄTIÖLTÄ MERIRASTILASSA OLLESSAAN STIPENDIN ALA-ASTEELLA .MITEN HIENO MUISTO TÄSTÄ NYT TULIKAAN, EN TIENNYT SITÄ. KYSELIN MISTÄHÄN SYYSTÄ AJATTELIN ? TYTÄR KERTOO OLLEEN KOVANA ERÄÄLLE POJAN KIUSAAJALLE YKSINHUOLTAJAKODIN 4 POIKAA VANHINTA NIISTÄ OLI HUUDELTU JA KIUSOTELTU NIIN  OLI LUOKAN EDESSÄ SANONUT , SINÄKÖ
TÄÄLLÄ LUOKKATOVERIASI KIUSAAT: OLIVAT LUOKAN OPPILAAT KÄÄNTYNEET KIUSAAJAA PORUKALLA KATSOMAAN, OLI KUULEMMA OLLUT PUNAISENA: LOPPUI KIUSANTEKO ! MULLA ON
TYTTÖ, JOLLA ON SYDÄNTÄ !


http://www.chick.com/catalog/TractList.asp?language=Russian



Choice, The

Subject - Basic Gospel

All through life we make choices. But there is one choice that is more important than all the rest.
See this tract in other languages

Empty Tomb, The

Subject - Bible Stories

The story of Christ's resurrection from the dead. Because of the empty tomb, Jesus is the only way to heaven.
See this tract in other languages



Room 310

Subject - Basic Gospel

Danny is dying of cancer. The man in the bed next to him tries to win him to Jesus. A compelling story with a happy ending.
See this tract in other languages



This Was Your Life

Subject - Basic Gospel

Everything you have said or done will be played back at judgment. Will your name be in the Book of Life?
See this tract in other languages









YLLÄOLEVAT  LINKIT OVAT ETSITYT INTERNETISTÄ, EN VASTUUSSA NIIDEN SISÄLLÖSTÄ.

Ei kommentteja: